Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Haglofs Roc Mid Flash Hood, opvallend outdoorvest warme midlayer

Haglofs Roc Mid Flash Hood, opvallend outdoorvest warme midlayerDe Haglöfs Roc Mid Flash Hood is een lekker warm vest en een perfecte tussenlaag voor de winter. Het is gemaakt van zeer zacht, 100% gerecycled polyester met hoog ademend vermogen. De stretch fleece isoleert je tegen de kou en houdt vocht buiten. Precies wat je nodig hebt als je buiten in actie komt.

Tussenlaag en buitenlaag
Het outdoorvest is uitstekend als buitenlaag te gebruiken bij milder winterweer, ideaal voor een stevige wandeling of klim. De nauwsluitende capuchon biedt extra bedekking wanneer je die nodig hebt. De twee steekzakken met ritssluiting houden kleine benodigdheden veilig opgeborgen.

Dames- en herenuitvoering
De Haglöfs Roc Mid Flash Hood is verkrijgbaar in opvallend Corrosion-Zenith Red of in het wat neutralere Magnetite Grey. In een dames- en herenuitvoering.

Informatie
Het Haglöfs Roc Mid Flash Hood Fleecevest is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs EURO 139,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.