Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fjallraven breidt collectie PFC-vrije regenkleding uit

Fjallraven breidt collectie PFC-vrije regenkleding uitHet onvoorspelbare Hollandse weer vraagt om functionele kleding, ook in de stad. Voor het dagelijkse leven, woon-werk verkeer op de fiets of te voet. Fjällräven breidt de collectie van PFC-vrije regenkleding uit met de

100% gerecyclede polyester
De Övik Hydratic Jacket is gemaakt van 100% gerecyclede polyester, met een Hydratic PU-membraan. Het tweelaagse materiaal is PFC-vrij geïmpregneerd en biedt met een waterkolom van maar liefst 10.000 mm optimale bescherming bij regen.

Aan te passen bij inspannende activiteiten
De jas is ontworpen met twee grote borstzakken, met rits en drukknopen, om essentiële spullen in op te bergen. Handen kunnen worden verwarmd in de twee steekzakken, eveneens met rits. De verstelbare capuchon, met trekkoorden, houdt de drager extra droog. Dankzij de sluiting in de vorm van een tweewegrits en drukknopen is er de mogelijkheid om de jas aan te passen bij inspannende activiteiten en wat meer lucht te verwelkomen. Ook de aansnoerbare zoom met trekkoord en de met klittenband verstelbare mouwen dragen bij aan de veelzijdige pasvorm. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt ervoor dat deze waterproof jas fantastisch functioneert voor het dagelijks leven in de stad.

ÖVIK HYDRATIC JACKET
Övik Hydratic Jacket voor mannen. Deze nieuwe wind- en waterdichte jas is niet alleen geschikt voor het herfst- en winterseizoen, maar het hele jaar door.
Adviesverkoopprijs: EURO 420

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.