Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Carhartt Utility Duffel, de onverslijtbare sport- en reistas

Carhartt Utility Duffel, de onverslijtbare sport- en reistasGa je als harde werker graag sporten en ook op reis? Dan is deze Carhartt Utility Duffel jouw maat. De onverslijtbare tas is speciaal ontwikkeld voor het opbergen van al je gereedschap. Hij is gemaakt van oersterk 600 Denier polyester stof en heeft een verstevigde bodem. Daardoor wordt hij ook vaak als sport- en reistas gebruikt.

10 extra mesh binnenzakken
Met een lengte van 64 cm biedt de duffel plaats aan gereedschap, kabels, apparaten, accu's, opladers en al het andere dat je nodig hebt voor je werk. Dankzij 10 extra mesh binnenzakken heb je veel ruimte om alles netjes op te bergen. De gereedschapstas heeft een rechttoe-rechtaan praktisch ontwerp, een U-vormig hoofdvak en twee voorvakken met klepsluiting.

Rain Defender® waterafstotende afwerking
De Carhartt Utility Duffel heeft een bestendige Rain Defender® waterafstotende afwerking. Daardoor is hij bestand tegen regen zonder dat de stof vocht opneemt. Dankzij de verstevigde handvatten en schouderband draagt de tas erg comfortabel. Op de voorzijde vind je het vertrouwde Carhartt-label.

Informatie
De Carhartt Utility Duffel is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs EURO 119,99.

Voor meer informatie: https://www.carhartt.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.