Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Glamping in het grijs in de nieuwe Octagon 8 van Coleman

Glamping in het grijs in de nieuwe Octagon 8 van ColemanColeman ontwerpt kampeerproducten om mensen optimaal van het buitenleven te laten genieten en hen een comfortabele ervaring in de natuur te bieden. Voeg daar een vleugje luxe aan toe en de nieuwe Octagon 8 Grey tent maakt zijn stijlvolle entree. Ontmoet deze alleskunner en ontdek de kampeerproducten die jouw volgende glamping-avontuur tot een gegarandeerd succes zullen maken.

Veelzijdige, ruime tent
De nieuwe Octagon 8 Grey biedt een volledig 360°° zicht op de omgeving. De grote en hoge leefruimte, met zes grote ramen en de ingenieuze scharnierdeur zorgen voor een huiselijke sfeer op de camping. Deze ruime tent kan op veel manieren worden ingezet: van omgetoverd tot een luxe glamping-tent, tot een perfecte tent voor festivals en feestjes of tot een insectenvrije speelkamer voor de kinderen. Het enige dat je voor de laatstgenoemde toepassing hoeft te doen, is de buitentent verwijderen, waardoor de Octagon 8 in een insectenwerende afgeschermde ruimte, transformeert, ideaal voor in de tuin.

Gepatenteerde Hinged Door™ van Coleman
De tent is gemakkelijk op te zetten met de op kleur gecodeerde stalen- en glasvezeltentstokken, die samen stabiliteit en sterkte, combineren met een lager gewicht en flexibiliteit. De gepatenteerde Hinged Door™ van Coleman maakt het snel en gemakkelijk om je tent in te komen en uit te gaan.

WeatherTec™ technlogie
WeatherTec™ technlogie maakt de Octagon 8 waterdicht. Dankzij de waterkolom van 2.000 mm en volledig getapete naden blijven je voeten droog bij slecht weer. De tent wordt geleverd met een handige draagtas op wielen en kan compact worden opgeborgen voor eenvoudig transport en opslag.

Adviesverkoopprijs Octagon 8 Grey: EURO 439,99

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.