Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sea to Summit Lightweight Dry Bag: waterdicht, licht, compact, supersterk en slijtvast

Sea to Summit Lightweight Dry Bag: waterdicht, licht, compact, supersterk en slijtvastDe Lightweight Dry Bags van Sea to Summit beschermen je spullen tegen water en vocht. Ze zijn ideaal om je spullen te organiseren en op te bergen, en daarom onmisbaar in elke outdoor-uitrusting. De waterdichte bags zijn licht, compact, supersterk en slijtvast. Door de ovaal gevormde bodem kun je de bags neerzetten zonder dat ze omvallen. Opgeruimd staat netjes: droog en wel.

De bags passen vaak op plekken waar gewone tassen niet passen. In kleine hoekjes van een zeekajak, in de caravan of in je backpack. Met de D-ring kun je de zak eenvoudig ergens aan bevestigen zodat je hem makkelijk binnen handbereik kunt opbergen.

Uitstekende ecologische keuze
De nieuwe Dry Bags van Sea to Summit zijn een uitstekende ecologische keuze. Ze worden geproduceerd van bluesign® Approved, gerecycled 70D nylon materiaal met een PFC-vrije, waterdichte DWR finish. De coating aan de binnenkant is wit om de zichtbaarheid te verbeteren en het gemakkelijk te maken om kleine voorwerpen bij weinig licht te vinden.

Waterdichte naden
De bags zijn voorzien van waterdichte naden: dubbel gestikt en geseald. De waterdichte Hypalon rolsluiting is gemaakt van siliconen nylon met een PU coating voor volledige waterdichtheid. Sea to Summit Dry Bags zijn verkrijgbaar in verschillende, opvallende kleuren om kleurgecodeerd opbergen te optimaliseren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten (variërend van 1,5L tot 35L), maar ook als set. En ook in een First Aid uitvoering en een versie met helder venster: View.

Informatie
De Sea to Summit Lightweight Dry Bag is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops, ook als set. Consumentenadviesprijs vanaf EURO 14,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.seatosummit.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sea to summit:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.