Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Walking on air met de Osprey HikeLite unisex daypacks

Walking on air met de Osprey HikeLite unisex daypacksBackpackers zijn niet de enigen die technische functies, ventilatie en draagcomfort waarderen. Voor serieuze of relaxte dagwandelingen overbrugt de Osprey Hikelite-serie de kloof tussen alledaagse en outdoor-rugzakken om een gepolijste optie te creëren die is gevuld met technische functies tegen een ongelooflijke waarde.

Airspeed ophangsysteem
De Osprey rugzakken zijn ontworpen voor de avontuurlijke en actieve hikers. Ze zijn uitgerust met het Airspeed™ ophangsysteem en vele handige functies, waaronder dubbele compressiebanden bovenaan de zijkant, verstelbare borstband met reddingsfluitje, extra hoge stretch mesh zijvakken voor veilig opbergen en een dubbele lus voor trekkingstokken.

Meegeleverde regenhoes van PFAS-vrije DWR en van bluesign® goedgekeurde materialen
De eerste highlight is de meegeleverde regenhoes, die is gemaakt van PFAS-vrije DWR en bluesign® goedgekeurde materialen. De regenhoes wordt opgeborgen in een ritsvak aan de onderkant van de rugzak. Dit is een handige functie omdat het de rugzak beschermt tegen regen en vocht, waardoor de inhoud van de rugzak droog blijft. Het is belangrijk op te merken dat de gebruikte materialen PFAS-vrij zijn, wat betekent dat ze geen schadelijke chemicaliën bevatten die schadelijk zijn voor mens en milieu. Dit is een verantwoorde keuze van Osprey die bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Interne waterreservoir houder
Het tweede hoogtepunt is de interne waterreservoir houder met een slang opening in de rugpaneel en de Osprey Hydraclip om een waterreservoir gemakkelijk op te hangen. Dit is een geweldige functie voor wandelaars en fietsers die veel water nodig hebben tijdens hun activiteiten. Het maakt het mogelijk om een waterzak in de rugzak te plaatsen en de slang door een opening in het rugpaneel te leiden voor gemakkelijke toegang tot het water. De Osprey Hydraclip houdt de slang op zijn plaats, waardoor de gebruiker de slang niet vast hoeft te houden tijdens het drinken. Dit zorgt voor een handsfree drinkervaring en maakt het gemakkelijker om gehydrateerd te blijven tijdens het bewegen.

Verschillende uitvoeringen
De Osprey Hikelite is er in unisex uitvoeringen met 18, 26, 28 en 32 liter inhoud. De adviesverkoopprijs is van EURO 100 tot EURO 140, afhankelijk van het model.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.