Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Backpacken met de nieuwe Cobra tenten van Coleman

Backpacken met de nieuwe Cobra tenten van ColemanBackpacken is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en contact te maken met de natuur. Verken nieuwe paden, aanschouw adembenemende uitzichten en daag jezelf fysiek en mentaal uit. Het stelt je ook in staat om quality time door te brengen met vrienden en familie, onvergetelijke herinneringen te creƫren en je los te koppelen van de rest van de wereld. Een betrouwbare, lichtgewicht tent is een must voor elk backpackavontuur. Zie daar de nieuwe Cobra tenten van Coleman.

Vernieuwd voor 2023
De Cobra tenten zijn in 2023 vernieuwd en vormen de ideale uitrusting voor elke backpacktrip. De lichtgewicht (2.05 kg en 2.9 kg) tenten zijn gemakkelijk mee te nemen op lange tochten. De aluminium tentstokken bieden niet alleen stevigheid, maar zijn ook zo geconstrueerd dat de tent eenvoudig en snel op te zetten en af te breken is. Zo kun je meer tijd besteden aan het genieten van het buitenleven en ben je minder tijd kwijt aan het opzetten van de tent.

Waterkolom van 3.000 mm
De tenten kunnen flinke regen weerstaan, dankzij een waterdicht tentdoek met een waterkolom van 3.000 mm. Elke Cobra tent bevat eveneens een waterdicht grondzeil om jou en je spullen droog te houden. Het ontwerp in de vorm van een wig maakt dat wind geen grip krijgt. Daarmee is de tent een zeer betrouwbare keuze voor reizen in wisselende weersomstandigheden.

Twee verschillende maten
De Cobra's zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, de tweepersoons Cobra 2 en de driepersoons Cobra 3, waardoor er een Cobra is voor individuele backpackers, koppels en zelfs voor kleine gezinnen. De ingang over de gehele lengte van de tent maakt deze gemakkelijk toegankelijk. Een kleine luifel aan de zijkant dient als ideale plek om schoenen en overige kampeeruitrusting te stallen.

Betrouwbare beschutting
Laat je uitrusting je er niet van weerhouden om de schoonheid en het avontuur van het backpacken te ervaren. Vertrouw op de Cobra tenten van Coleman om je comfortabele en betrouwbare beschutting te bieden tijdens de volgende onvergetelijke reis.

Adviesverkoopprijzen:
Coleman Cobra 2 : EURO 179,99
Coleman Cobra 3 : EURO 239,99

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.