Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arc'Treyx completeert Superlight series

Arc'Treyx completeert Superlight seriesArc'Teryx voegt met trots de Alpha SL Pant toe aan hun superlight hardshell collectie voor de lente van 2005.

De Alpha SL Pant is niet zomaar een regenbroek, maar een serieuze hardshell bescherming in een compact pakketje: waterdichte en betrouwbaar ademend vermogen voor slechts een fractie van de massa. De broek is ontworpen voor de echte minimalist die op zoek is naar perfecte eenvoud. De Alpha SL Pant is gemaakt van 2-laags Gore-Tex Paclite voor verderlichte stormproof bescherming. Paclite is het lichtste, meest comprimeerbare Gore-Tex materiaal. Het ongevoerde membraan vermindert het algemene gewicht van de Alpha- Broek van SL tot magere 246 gram.

Een droombroek dus voor 'single push' beklimmingen, snelpakken of de grammenjager. Enkele features van de Alpha SL Pant: Flap-Free, WaterTight zijrits, omkeerbare Fly Zip, verstevigde instep patches, Verstelbare manchetten en taille.

De Alpa SL Pant is verkrijgbaar in de kleuren Black en Dark Moon en de adviesverkoopprijs is 200,- Euro.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.