Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Polar wint Finse Fennia design prijs

Polar wint Finse Fennia design prijsDe Polar AXN 300 en AXN500 Outdoor Computers hebben de Finse Fennia design prijs gewonnen.

De prijs werd gegeven door een jury bestaande uit Finse experts op gebied van industrie, design en economie. Volgens de jury hebben de Polar AXN Outdoor Computers een hoog kwalitatief en sportief design; door zijn ronde vormen, display en grafieken, geïntrigeerde polsband en intergratie van de nieuwste technologie.

De Fennia prijs is de meest gewaardeerde prijs in Finland. Het doel van de Fennia prijs is om de fabrikanten van hoogstaande producten op de competitieve en internationale branche aan te moedigen.

Wilco van Rooijen, één van de weinige beroepsavonturiers die Nederland rijk is, gebruikt de Polar Outdoor Computers. Op Uit & Actief (4 tot 6 maart 2005) geeft Wilco een zeer interessante lezing over zijn Mount Everest expeditie en legt het nut uit van Polar Outdoor Computers tijdens outdooractiviteiten.

Voor meer informatie: http://www.polar-nederland.nl

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Polar:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.