Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Barefoot loopervaring met minimalistische schoen van Wildling Shoes

Barefoot loopervaring met minimalistische schoen van Wildling ShoesDe mensheid heeft het grootste deel van haar bestaan op blote voeten doorgebracht. Blootvoets lopen brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee en helpt je te vertrouwen op de natuurlijke (spier)kracht van je lichaam. Om je dit te laten ervaren en je tegelijkertijd de bescherming te bieden die je nodig hebt tijdens een wandeling of stevige hike, introduceert Wildling Shoes minimalistische barefoot shoes. De dunne zolen van deze schoenen houden rekening met de vorm en motoriek van je voet, beschermen je tegen blessures en extreme temperaturen en verbinden je letterlijk met de natuur.

Bijna blootsvoets op avontuur, inclusief alle voordelen
Negenentachtig procent van de bevolking wordt geboren met gezonde voeten die niet veel nodig hebben om goed te ontwikkelen en functioneren. Sinds het begin van de mensheid is op blote voeten lopen dan ook de normaalste zaak van de wereld. Sterker nog: het versterkt je (voet)spieren, verbetert je houding en helpt je vertrouwen op je eigen, natuurlijke motoriek. Wildling Shoes’ barefoot shoes bieden je de voordelen van blootvoets lopen plus comfort, ademend vermogen en bescherming. De opvallende zool, die slechts tussen de 1,5 en 4,5 millimeter dun is, vormt naar de vorm en motoriek van je voet en zorgt ervoor dat je flexibel en vrij kunt bewegen. Net als wanneer je op blote voeten zou lopen! Tegelijkertijd biedt het duurzame materiaal van Wildling Shoes je wel dat extra beetje bescherming tegen de kou en scherpe objecten dat je nodig hebt bij je outdoor avonturen.

Uitgerust de bergen of bossen in
Naast de bloten voeten-ervaring, comfort, ademend vermogen en bescherming brengen barefoot shoes je ook een betere nachtrust, een goede gemoedstoestand en een hoger energiepeil – precies wat je als outdoor liefhebber nodig hebt. Hoe dat kan? Door een zo’n minimale tussenlaag tussen de aarde en je voeten neem je de grond onder je voeten bewuster waar en aard je letterlijk beter. Dat brengt allerlei psychische voordelen met zich mee. Beter getrainde voeten en enkels, een goede houding, energie voor tien: genoeg redenen om als avonturier de barefoot shoes eens te proberen. Naast de natuurlijke kracht van voeten neemt Wildling Shoes ook de natuur heel serieus en maken ze hun schoenen zoveel mogelijk van duurzame materialen als gerecycled katoen, biologisch wol en washipapier.

Wildling Shoes heeft een brede collectie aan barefoot shoes, van luchtige, ademende slip-ons voor warme zomerdagen tot gevoerde, hogere mid cuts die je voeten in het najaar tegen kou en vocht beschermen. Op zaterdag 10 september werd online de nieuwe herfst- en wintercollectie gelanceerd.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.wildling.shoes/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.