Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Slimme rugtas organizer van Wandelgemak.nl brengt orde in de chaos

Slimme rugtas organizer van Wandelgemak.nl brengt orde in de chaosDe slimme rugtas organizer van Wandelgemak.nl is een compact tasje dat een soort combinatie lijkt van een toilettas en een kleine aktetas. Het resultaat is een handige organizer voor het opbergen van wat kleine zaken die je anders wellicht los in je rugzak zou stoppen. Bijkomend voordeel: je neemt de organizer gemakkelijk los mee als je de rest van de rugzak niet nodig hebt.

Slimme indeling met veel vakken
De rugtas organizer bestaat drie hoofdvakken, waarvan twee zijn uitgerust met een ritssluiting om ze goed af te kunnen sluiten. Aan de buitenkant zijn er daarnaast enkele mesh-vakjes geplaatst in verschillende maten. Daar kun je onder andere je telefoon, een pak zakdoekjes of je sleutel in opbergen. Tussen die meshvakjes en de twee eerder genoemde hoofdvakken met ritssluitingen zijn er ook nog in totaal vier kleine steekvakken geplaatst. Het mag dus duidelijk zijn: deze organizer heeft veel vakjes om alles goed geordend in op te bergen.

Handig mee te nemen
Het is natuurlijk handig dat de rugtas organizer is uitgerust met veel verschillende vakken, maar wat heb je daaraan als je de organizer niet gemakkelijk mee zou kunnen nemen. Dat is op twee manieren opgelost. Enerzijds zijn er in het middelste hoofdvak twee gemakkelijk handgrepen geplaatst. Daardoor kun je de organizer als een soort kleine handtas of toilettas direct uit je rugzak trekken en meenemen. Anderzijds is hij zo ontworpen dat hij gemakkelijk rechtop blijft staan. Eventueel kun je hem middels de aan de buitenkant geplaatste drukknopen wat compacter maken, maar in de regel blijft hij perfect rechtop staan a. Ook als hij flink is gevuld met kleine zaken van gidsen, telefoon en portemonnee tot lippen crème, sleutels, zakdoeken en ander klein spul.

Zowel voor in de rugzak voor in de bergen als voor op kantoor of school
Eigenlijk is de rugtas organizer van Wandelgemak.nl heel erg multifunctionele te gebruiken. Zo kan hij niet alleen dienen als organizer of toilettas voor tijdens een tocht in de bergen, maar misstaat ook niet in een rugzak voor naar school of de tas voor naar het werk. Juist omdat hij ook te gebruiken is als kleine, lichtgewicht handtas kun je hem overal mee naartoe nemen.

In veel verschillende kleuren
Wandelgemak.nl biedt de rugtas organizer in veel verschillende kleuren aan. Van opvallende kleuren als blauw, geel en paars tot de meer discrete donkerrode en bruine kleur. Bijkomend voordeel daarvan is dat iedereen van het gezelschap een eigen kleur organizer kan hebben zonder dat er verwarring ontstaat.

De Rugtas Organizer is te bestellen op de website van wandelgemak.nl, samen met veel andere vernuftige, handige of gewoon leuke wandel-accessoires.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.wandelgemak.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Wandelgemak.nl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.