Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE: Aeroflex Easy Adjust

VAUDE: Aeroflex Easy AdjustWandel- en fietsrugzakken worden al jaren uitgerust met een mesh, een ventilatienet dat tegen de rug aanleunt, om zo een spouw tussen rug en rugzak te vormen die een vrije luchtstroming garandeert. Het nieuwe Aeroflex Easy Adjust van Vaude werd ook op dit principe ontworpen, maar gaat nog veel verder.

Vaude ontwierp een systeem waarbij u zelf de optimale spanning van het rugnetje kan regelen. Afhankelijk van het gewicht van je lading, en de aard van je activiteit kan dit immers nogal eens verschillen. Verder van de rug bij de meer recreatieve uitstapjes, dichter tegen de rug aan bij de meer extreme sportinspanningen om een zo groot mogelijke stabiliteit van de rugzak te verkrijgen.

Het Aeroflex Easy Adjust systeem stelt je in staat de afstand tussen rug en rugzak zelf in te stellen, en dit zelfs met één hand terwijl je de rugzak op de rug draagt.

Om het draagcomfort van de rugzak echter nog te vergroten is het van essentieel belang dat deze op de juiste plaats tegen de rug aanleunt, afhankelijk van de sport die u beoefent.

Daarom werden ook deze rugzakken voor daguitstap en fietstochten voorzien van een door Vaude gepatenteerd systeem F.L.A.S.H. waardoor zelfs de rugzakken met ventilatienet in lengte verstelbare schouderriemen hebben.

Dit zorgt er voor dat u makkelijk de ideale positie van de rugzak kan instellen, afhankelijk van de activiteit waarbij u de rugzak op dat moment gebruiken wil.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: