Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fjallraven en specialized bundelen de krachten en inspireren tot avonturen in The Great Nearby

Fjallraven en specialized bundelen de krachten en inspireren tot avonturen in The Great NearbyIn 2050 zal tweederde van de wereldbevolking in steden wonen en nu onze aandacht meer gericht is op onze eigen mentale en fysieke gezondheid, maar ook op de gezondheid van onze planeet, is het belangrijker dan ooit om je opnieuw te verbinden met de natuur. Daarom presenteren het Zweedse merk Fjällräven en het Californische merk Specialized The Great Nearby.

The Great Nearby: een uitwisseling van ideeën en culturen. Waar Fjällrävens toewijding aan tijdloos design en duurzame functionaliteit in de buitenlucht samenkomt met de krachtige benadering van Specialized om de planeet al fietsend te verbeteren.

Avonturen hoeven niet alleen in verre landen te zijn, of maanden van tevoren te worden gepland. Met The Great Nearby is de natuur aan het einde van een treinreis, aan de rand van de stad of zelfs om de hoek.

Deze samenwerking is gebaseerd op de overtuiging dat hoe meer mensen de vreugde ontdekken van het zijn in de natuur, hoe meer de wereld ervan profiteert. Het resultaat is geavanceerde opbergoplossingen en tassen voor op de fiets, technische kleding, accessoires en meer.

Fjällräven en Specialized. Zweden en Californië. Hiken en fietsen. Ontdek nieuwe paden en perspectieven, waar de lucht fris is en je hoofd leeg.

Hightlight 1: De Räven Anorak
Fjällrävens klassieke jas die voor het eerst in 1970 werd geïntroduceerd is ditmaal in Specialized's beproefde pasvorm voor op de fiets gegoten. Dit model is uitgevoerd in gewaxt G-1000 Lite-materiaal dat lichte regen en wind buitenhoudt, en voorzien van panelen in viervoudig stretchmateriaal voor comfort, reflecterende details zodat je goed zichtbaar bent en een opvouwbare capuchon die extra bescherming als dat nodig is.

Highlight 2: The Cool Cave
Het vinden van The Great Nearby zit 'm vooral in de bepakking. Het Cool Cave-systeem draait om de Cool Cave: een duurzame, snel te bevestigen fietstas in bucket vorm, die het opbergen van belangrijke items op de fiets vereenvoudigt. Gebruik de tas op zichzelf, of als het buiten nat is, in combinatie met andere tassen zoals de Cave Pack, Cave Lid Pack en Cave Tote. Varieert je dagplanning van woon-werkverkeer naar een fiets-avontuur, inclusief een korte trip naar de supermarkt op weg naar huis? Geen probleem.

S/F Cool Cave
20 liter zijmand van stevig plastic, perfect voor zowel dagelijks woonwerkverkeer en langere fietstochten.

S/F Cave Pack
Dagelijkse rugzak die perfect past in de Cool Cave fietsmand. Perfect voor dagelijkse ritjes op de fiets.

S/F Cave Lid Pack
Veelzijdig deksel voor de Cool Cave fietsmand. Biedt extra ruimte voor je spullen en beschermt de inhoud.

S/F Räven Anorak W
Multifunctionele anorak van G-1000 Lite Eco Stretch. Perfect voor zowel fietstochten als hikingavonturen.

S/F Wool T-shirt W
Licht T-shirt van merinowol en gerecycled polyester. Perfect voor zowel korte als lange fietsavonturen.

S/F Räven Anorak M
Multifunctionele anorak van G-1000 Lite Eco Stretch. Perfect voor zowel fietstochten als hikingavonturen.

S/F Cave Tote
Dagelijkse draagtas die compatibel is met de Cool Cave fietsmand. Perfect voor dagelijkse ritjes op de fiets.

S/F Wool T-shirt M
Licht T-shirt van merinowol en gerecycled polyester. Perfect voor zowel korte als lange fietsavonturen.

S/F Socks
Comfortabele, thermosokken van 100% merinowol.

Henrik Andersson, Global Creative Director, Fjällräven: "Het combineren van onze verschillende expertisegebieden was zowel inspirerend als belonend. We hebben diepgaande kennis met elkaar uitgewisseld om tot slimme oplossingen te komen voor het leven rondom de fiets. Met als doel de meest veelzijdige uitrusting mogelijk te maken. We hebben het concept uitgewerkt, getest, verbeterd en geperfectioneerd. Tot we niet meer wilden stoppen met fietsen of van kleding wilden wisselen na het rijden."

Erik Nohlin, Industrial Design Leader, Specialized: "Saddle to table" is de ontwerpstrategie waarmee we hebben gewerkt. Kleding en uitrusting om je comfortabel te houden in de elementen, waarin je er ook goed uitziet wanneer je een restaurant of bar binnenrolt. Ons doel is geweest om met slimme, functionele en tijdloze producten de drempel naar "The Great Nearby" te verlagen. We willen mensen uitnodigen en ondersteunen een leven te leiden gecentreerd rond de fiets, mét design."

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.