Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Slaap zacht in de nieuwe slaapzakken van Coleman

Slaap zacht in de nieuwe slaapzakken van ColemanOf je nu met het gezin kampeert of door een extremer gebied trekt, een slaapzak is één van de belangrijkste onderdelen van een goede kampeeruitrusting. Iedere Coleman slaapzak wordt ontworpen voor de meest comfortabele overnachting vlakbij of ver weg van huis. De nieuwe lijn slaapzakken voor 2022 is vernoemd naar planten die onze rust bevorderen: de Lotus, de Maranta en de Monstera. De vorm van de planten vormde tevens de inspiratiebron voor het gestikte patroon in de slaapzakken. De comfort temperatuur verschilt per model, zodat er komend voorjaar voor allerlei weersomstandigheden een passend model in de collectie te vinden is. De Lotus en Maranta zijn verkrijgbaar in maat S, L of XL, de Monstera slaapzak in maat L en XL. Zo kan elk gezinslid een maat vinden die past.

Deze nieuwe slaapzakken zijn voorzien van Thermolock™ Zipper Baffle, waarmee warmteverlies via de rits wordt verminderd. Daarnaast bevatten de ritsen ZipPlow technologie om te voorkomen dat de stof blijft hangen. En aan het einde van de kampeertrip kunnen de slaapzakken worden ingepakt en opgeborgen in een op kleur afgestemde draagtas.

LOTUS
De Lotus is vervaardigd uit polyester, met een voering van geborsteld polyester, voor extra comfort. De slaapzak bevat een vulling à 200 g/m2 en is daarmee comfortabel te gebruiken op een temperatuur van ongeveer 8 C°, perfect voor kamperen in de zomer. De Lotus-serie bestaat uit drie formaten, namelijk S (165 x 65 cm), L (205 x 85 cm) en XL (220 x 100 cm).
De Lotus is een waterplant een symbool van zuiverheid in het hindoeïsme en het boeddhisme. Het zelfreinigend vermogen van de bladeren wordt ook wel het lotuseffect genoemd. De Lotus stabiliseert de bloeddruk, bevordert spierontspanning en de geur heeft een slaapverwekkend effect.
Adviesverkoopprijzen: Lotus S € 34,99 , Lotus L € 44,99, Lotus XL € 54,99

MARANTA
De buitenkant van de Maranta is van polykatoen om duurzaamheid en comfort te garanderen, terwijl de voering van 100% katoenen flanel zacht aanvoelt op de huid. De slaapzak bestaat verder uit een vulling à 200 g/m2. Dat maakt dat de Maranta presteert op een comfort temperatuur van 4-8 C°. Deze slaapzak is eveneens verkrijgbaar in drie formaten: S (165 x 65 cm), L (205 x 85 cm) en XL (220 x 100 cm).
De Maranta komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en heeft een bijzonder bladpatroon. De plant houdt niet van direct zonlicht en wordt door zijn 's nachts opkrullende blad - lijkend op biddende handjes - ook wel 'prayer plant' genoemd. Deze kamerplant is een natuurlijke luchtreiniger en werkt vertragend op de hartslag.
Adviesverkoopprijzen: Maranta S € 59,99 , Maranta L € 79,99 , Maranta XL € 89,99

MONSTERA
De Monstera heeft een zacht katoenen buitenzijde en een verwijderbare voering van katoenen flanel. De dubbellaagse isolatie (2x 150 g/m2 aan de bovenkant en 250 g/m2 aan de onderkant) houdt je warm en biedt extra comfort in koelere omstandigheden, bij temperaturen van 2-4 C°. Het schoonmaken van de slaapzak is eenvoudig dankzij de Coleman® Removable Liner-technologie waardoor de voering kan worden opengeritst en in de wasmachine kan worden gewassen. Deze slaapzak is verkrijgbaar in de maten L (205 x 85 cm) en XL (220 x 100 cm).
De Monstera is een plant afkomstig uit Midden en Zuid-Amerika. De naam Monstera is afgeleid van het Latijnse woord voor 'monsterlijk' of 'abnormaal' en verwijst naar de ongewone vorm van het blad. Deze klimplant, met zijn brede, uitnodigende blad en luchtzuiverende werking, helpt angst te verminderen en creëert een ontspannende omgeving.
Adviesverkoopprijzen: Monstera L € 99,99 , Monstera XL € 124,99

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.