Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Garmin epix, de premium smartwatch met multisport-functies

Garmin epix, de premium smartwatch met multisport-functiesGarmin Nederland introduceert epix. Een premium multisport smartwatch met een helder AMOLED-scherm. Deze stijlvolle smartwatch komt o.a. in een uitvoering met saffierglas en een titanium bezel. Door de luxe uitstraling kan het horloge zowel op kantoor als in de sportschool gedragen worden. Epix heeft een batterijlevensduur tot maar liefst 16 dagen en bevat veel slimme functies zoals gezondheidsmonitoring, activity tracking en geavanceerde trainingsfuncties. Daarnaast zijn alle smartwatch-functies, die je mag verwachten, aanwezig. Zo kan iedereen het beste uit zichzelf halen.

"Ontworpen voor een actieve levensstijl. Epix is een veelzijdige premium smartwatch met een prachtig AMOLED-scherm en een uitzonderlijke batterijduur, gemaakt om essentiële wellness-, trainings- en herstelfuncties direct binnen handbereik te hebben," zegt René Dijk, Head of Marketing en Productmanagement. "Doelen zijn voor iedereen persoonlijk en wat die van jou ook zijn, epix zal bij elke stap essentiële inzichten en motivatie bieden."

Verfijnde stijl
Deze smartwatch is ervoor gemaakt om elke dag gedragen te worden dankzij het duurzame ontwerp en gebruik van hoogwaardige materialen zoals saffier en titanium. Epix heeft een helder 1,3 inch allways-on AMOLED-display. De vertrouwde knopbediening wordt gecombineerd met een responsive nieuwe touchscreen-interface. Hierdoor wordt niet alleen het dagelijks gebruik van de smartwatch, maar ook de kaartnavigatie verbeterd. Ben je sportief? Volg dan eenvoudig de geanimeerde workouts voor krachttraining, cardio en yoga en pas de perfecte techniek toe. Vanuit je werk direct lekker hardlopen? Geen probleem! Je wisselt eenvoudig en snel de polsband van metaal, leer en suède naar een sportieve siliconen variant.

Geavanceerde gezondheid en welzijn
Met epix om je pols en Garmin's breedste scala aan 24/7 gezondheidsmonitoringsfuncties beschik je over alle tools om je te helpen meer inzicht te krijgen in je algehele welzijn. Denk aan hartslagmeting op de pols (met door de gebruiker te configureren waarschuwingen voor hoge of lage waarden), ademhaling en het bijhouden van stress, geavanceerde slaap met slaapscore en inzichten, en het monitoren van je energieniveau met Body Battery™. Epix kan elke actieve levensstijl bijhouden - hoe divers ook - met een reeks sport-apps voor onder andere fitness, picklebal & tennis, klimmen, boulderen, golfen, surfen en skiën.

Innovatieve coaching en training
Of je nu traint voor je eerste 5K of een langere afstand als doel hebt gesteld, epix helpt je met je trainingen. Met Garmin Coach kun je je voorbereiden op een aankomende wedstrijd of andere gestelde hardloopdoelen. De trainingsplannen worden persoonlijk op je aangepast compleet met een gratis virtuele persoonlijke trainer voor extra motivatie.

Voor de duurlopers bevat epix een breed scala aan geavanceerde trainingsfuncties zoals PacePro™ (houdt je tempo op schema rekening houdend met hellingen op het parcours) en Real-Time Stamina om de inspanningen tijdens de activiteit bij te houden en te managen om een lichamelijke burn-out te voorkomen. Daarnaast train je slimmer met dagelijkse workoutsuggesties die persoonlijk zijn samengesteld op basis van het fitnessniveau van de gebruiker, waarbij rekening wordt gehouden met recente workouts, hersteltijd, trainingsgeschiedenis en biometrische gegevens.

Superieure navigatie
Ben je liefhebber van de natuur en outdoor? De saffier modellen van Epix zijn uitgerust met multi-band technologie (dual band) en epix biedt multi-GNSS ondersteuning voor betere, snellere en meer accurate GPS-positionering.

De saffier modellen komen standaard met voorgeladen TopoActive-kaarten met gratis toegang om multi-continentkaarten van over de hele wereld te downloaden met gebruik van Wi-Fi®. Ook op de andere (niet saffier) epix-modellen kun je eenvoudig topokaarten downloaden via de handige map-manager in de smartwatch. Je hebt hiervoor dus geen computer meer nodig (enkel Wi-Fi®).

Skiërs en snowboarders kunnen de piste op met vernieuwde SkiView™ kaarten met nieuwe data en een verbeterd activiteitenoverzicht.

Met een batterijlevensduur tot maar liefst 16 dagen in smartwatchmodus en tot 42 uur in GPS-modus, kunnen gebruikers lang genieten van alle features die deze smartwatch te bieden heeft. Zoals alle andere Garmin smartwatches kan ook de Epix worden gebruikt in combinatie met zowel Android als Apple® smartphones.

Gebruiksvriendelijke slimme functies
Epix biedt 24/7 verbinding en gemak met een groot aantal slimme functies, waaronder:

  • Smartphone meldingen: Ontvang meldingen voor inkomende oproepen, tekstberichten, social media-updates, agendaherinneringen en meer
  • Muziekopslag: Download nummers of afspeellijsten direct op je smartwatch, inclusief muziekdiensten van derden. Spotify, Amazon Music en Deezer zijn voorgeladen via de nieuwe Connect IQ™ Store On Device. Met Connect IQ Store On Device kunnen gebruikers aanbevolen apps ontdekken en rechtstreeks via Wi-Fi installeren zonder gebruik van een telefoon.
  • Veiligheid en tracking: Incidentdetectie (tijdens geselecteerde outdooractiviteiten) en assistentie kan in noodgevallen een bericht met de realtime locatie van de gebruiker (indien beschikbaar) naar contactpersonen sturen
  • Garmin Pay™: Contactloze betaaloplossing waarmee gebruikers hun portemonnee en pasjes thuis kunnen laten voor snelle, contactloze transacties
  • Personalisatie: Voeg persoonlijkheid toe door apps, widgets, watch faces en meer te downloaden uit de Garmin Connect IQ™ store met extra app-ondersteuning voor Garmin Golf, Explore en Garmin Connect Mobile


Prijzen en beschikbaarheid
Epix is nu verkrijgbaar in vier stijlvolle combinaties en materialen met een adviesverkoopprijs vanaf EURO 899,99.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.