Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Stratos XCR van Montrail

Stratos XCR van MontrailMontrail, in Amerika absolute koploper als het gaat om hikingschoenen, komt dit jaar ook in Nederland met de Stratos XCR op de markt.

De Stratos XCR maakt deel uit van de Fusion-lijn, schoenen die licht van gewicht zijn maar toch zeer geschikt voor hiking. De Stratos XCR is uitgevoerd met Gore-Tex XCR en High Traction zolen. De combineert prima ademend vermogen met een verzekerde waterdichtheid, terwijl de tweede zorgt voor optimale grip tijdens het lopen op oneffen terrein. De schoenen wegen nog geen 500 gram (herenschoen, maat 9)

De IntegraFit leest van de schoen zorgt voor een zeer comfortabele greep om de voet. Comfort is een paradepaardje van Montrail, want ze maken gebruik van de ervaringen van 'duizenden voeten'. Het maken van de best zittende schoenen is dan ook een missie van het bedrijf. In Amerika is Montrail inmiddels meerdere opvolgende jaren gekozen als beste schoenenmerk voor zowel dames als heren.

De advies verkoopprijs van de Stratos XCR ligt rond 150 EURO.

Voor meer informatie: https://www.montrail.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.