Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Moncler x HOKA tilt Mountain-ready footwear naar een hoger niveau

Moncler x HOKA tilt Mountain-ready footwear naar een hoger niveauWereldwijd luxemerk Moncler en performance footwear en kledingmerk HOKA hebben hun krachten gebundeld in hun gedeelde expertise van endurance-bergsport om een nieuwe limited edition-versie van HOKA's Mafate Speed 2 te creëren. Moncler x HOKA is ultralicht, extra robuust en geïnspireerd op de Alpen.

Moncler en HOKA delen een zichtbare passie voor het ontwerpen en produceren van hoogwaardige prestatiekleding waarmee mensen van alle atletische niveaus de hoogste bergen aankunnen. Beide merken maken gebruik van de nieuwste technologieën en innovaties om vooruitstrevende, hoogwaardige kledingstukken te maken. HOKA is opgericht door atleten die hun downhill-snelheid wilden verbeteren en staat bekend om zijn prestatiegerichte schoenen, ontworpen om je het gevoel te geven dat je vliegt. Moncler staat bekend om zijn innovatieve donsjacks, die in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot wereldwijde luxe sport-iconen.

Moncler en HOKA hebben hun unieke stijlen samengevoegd om een high-performance bergschoen met reflecterende elementen te ontwerpen, waarmee je zowel in de bergen als in de moderne stad je mannetje kan staan. De Mafate Speed 2, een evolutie van het eerste HOKA-model ooit, is ontworpen voor het leveren van topprestaties. Dankzij innovatieve verbeteringen zoals een Vibram® Megagrip buitenzool en extra demping, compleet met kenmerkende HOKA geometrie, blink je met de Mafate Speed 2 uit op elk technisch terrein. Robuust, agressief, maar toch comfortabel - Moncler maakt de vernieuwde schoen toekomstbestendig in zilver met onmiskenbare driekleurige details en de iconische Moncler vilten patch.

Het iconische resultaat van de Moncler x HOKA-samenwerking wordt vanaf 1 november verkocht in de Moncler House of Genius-winkels, evenals in pop-ups en een selectie van Moncler-boetieks wereldwijd. Vanaf 1 december 2021 is de schoen ook wereldwijd verkrijgbaar op HOKA.com aan een adviesprijs van 225 euro.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hoka.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.