Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Karakorum Pro, de duurzame en veelzijdige fietsreistas

VAUDE Karakorum Pro, de duurzame en veelzijdige fietsreistasBij de Karakorum Pro fietstas staan de thema's veelzijdigheid, organisatie en duurzaamheid voorop! Het bovenste deel van deze drievaks-bagagedragertas kan in een handomdraai eraf worden gehaald en in een ruime rugzak worden omgetoverd. De slim opgedeelde fietstas bestaat daarnaast voor het grootste deel uit gerecyclede materialen.

De Karakorum Pro fietstas ruimt op - en dat in de meest letterlijke betekenis van het woord. Want deze bagagedragertas is een ├ęcht ruimte- en organisatiewonder. De Top Case van de in totaal 65 liter bevattende drievaks-tas kan eraf worden gehaald en in een aparte rugzak worden omgetoverd. Daardoor is de Karakorum Pro fietstas de perfecte partner voor fietsreizen, waarbij je tussendoor ook een keer te voet de omgeving wilt ontdekken.

Slimme ruimte-indeling
De Karakorum Pro is fietsreizigers die met een trekkingfiets onderweg zijn, op het lijf geschreven. Hij bestaat uit drie delen - twee symmetrische zijtassen met een groot hoofdvak, kleiner extern voor- en meshvak, evenals de Top Case in het midden die in een rugzak kan worden veranderd.

De Top Case of rugzak kan met een grote u-vormige ritssluiting aan de onderzijde resp. aan het rugpand snel en gemakkelijk ingepakt of uitgepakt worden. Het hoofdvak van de rugzak heeft een scheidingswand en een vak dat vanaf de onderkant kan worden geopend en apart kan worden gevuld. De twee buitenvakken aan de zijkant zijn bestemd voor het opbergen van kleinere spullen - aan de ene kant met mesh-elementen voor natte of vieze jacks, aan de andere kant gesloten voor waardevolle spullen. Zo is de inhoud van de tas met de Karakorum Pro altijd goed georganiseerd en zijn belangrijke dingen, die je snel bij de hand wilt hebben, altijd binnen handbereik.

Stevige grip
Net als zijn verwanten uit andere VAUDE fietstas-series beschikt ook de Karakorum Pro over het QMR 2.0-bevestigingssysteem dat een gemakkelijk gebruik en een stevige plaatsing op de bagagedrager garandeert. Laat je gedurende de reis de fiets even staan, dan is ook dat geen enkel probleem - het QMR 2.0 bevestigingssysteem kan door middel van een hangslot worden afgesloten en gelegenheidsdieven hebben zo het nakijken.

Reizen in harmonie met de natuur
Het beste hebben we ook bij de Karakorum Pro fietstas voor het eind bewaard - in dit geval het eco-aspect. Zijn basismateriaal bestaat voor 100 procent uit gerecycled polyester. Ook bij andere gebruikte materialen wordt een hoge prioriteit gegeven aan het thema duurzaamheid. Zo ben je met de Karakorum Pro niet alleen milieuvriendelijk op de fiets onderweg - maar kun je ook met een gerust ecologisch geweten (fiets)reizen.

Duurzame productie
Dit product is met Eco Finish zonder fluorkoolstoffen (PFC) milieuvriendelijk waterafstotend gemaakt. Het VAUDE Green Shape-label staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product van duurzame en bluesign®-gecertificeerde materialen.

Adviesverkoopprijs: EURO 180,00.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.