Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Men's Mineo 2,5L Parka - de eco-correcte regenjas

VAUDE Men's Mineo 2,5L Parka - de eco-correcte regenjasAls het regent en je toch even naar buiten wilt voor een frisse neus, is je regenjas je beste vriend. Een regenjas voor de stad moet er modieus uitzien, al het water netjes buitenhouden en idealiter ook nog duurzaam geproduceerd zijn met het oog op de planeet. Laat de Mineo 2,5L Parka nu precies aan al deze criteria voldoen. Als onderdeel van VAUDE's Urban Life-collectie biedt deze kleine, compacte regenjas een modern design dat is verbonden aan outdoor-functionaliteit zoals we het nog niet eerder zagen. Ook fijn: dankzij zijn lengte houdt-ie ook je bovenbenen droog.

De productontwikkelaars hebben deze stoere parka niet alleen van een comfortabele snit voorzien, maar ook van een verstelbare capuchon die in de kraag kan worden opgeborgen. Deze jassen zijn vanaf de taille tot aan de capuchon doordacht en gericht op de wensen van de moderne stadse man. Ze zijn daarnaast grotendeels van gerecycled polyester gemaakt. Maar daar houdt het niet op: de Mineo 2,5L Parka kan ook nog eens in zijn eigen binnenzak worden opgeborgen en vindt zo ook in kleine bagagestukken, zoals handtassen of daypacks, altijd een plekje.

Naast het eigen Green Shape label, dat staat voor functionele, milieuvriendelijke producten, van duurzame materialen, heeft de VAUDE Men's Mineo 2,5L Parka ook de Grüner Knopf. Het duitse staatszegel Grüner Knopf (Groene Knoop) wordt toegekend aan textiel, dat volgens bijzonder hoge sociale en milieunormen wordt geproduceerd.

De VAUDE Men's Mineo 2,5L Parka is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (Steel Blue, Umbra en Phantom Black) in de maten S t/m XXL. De adviesverkoopprijs bedraagt EURO 190.00.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.