Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

L.I.M. Fuse Pant is superlichte wandelbroek van 190 gram

L.I.M. Fuse Pant is superlichte wandelbroek van 190 gramDe L.I.M. Fuse Pant van Haglöfs is een stretchy wandelbroek voor meerdaagse tochten in de natuur. Ook geschikt voor een uitgebreide stadswandeling. De broek is superlicht, luchtig en ideaal voor warmere dagen. Het ontwerp kenmerkt zich door een minimalistische vormgeving (190 gram, dames, maat 40).
De perfecte pasvorm biedt voldoende bewegingsruimte.

De broek is gemaakt van bluesign gecertificeerd Climatic-stof: sneldrogend en extreem licht van gewicht. Dankzij de DWR-behandeling (Durable Water Repellent) is de broek water- en vuilafstotend. De wandelbroek heeft een elastische tailleband, twee steekzakken en een dijbeenzak met rits. De pijpen zijn aansluitend bij de enkel. Een fijne broek voor lange wandeltochten in mooie zomers.

Informatie
De Haglöfs L.I.M. Fuse Pant is gemaakt van Climatic-stof (93% polyamide, 7% elastaan). Verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij de outdoorspecialist. Consumentenadviesprijs EURO 85. Gewicht dames, maat 40: 190 gram. Heren, maat L: 220 gram.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: http://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.