Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fjallraven's perfecte jassen voor de seizoensovergang

Fjallraven's perfecte jassen voor de seizoensovergangWanneer zon en regen elkaar tussen de seizoenen in rap tempo kunnen afwisselen, is een jas geen overbodige luxe tijdens outdoor avonturen, hoe groot of klein ook. Trotseer moeiteloos de veranderende weersomstandigheden met deze jassen van Fjällräven voor het voorjaar (en najaar) van 2021. Voor optimale bewegingsvrijheid in de natuur, met ademende materialen die bescherming bieden tegen wind of buien. De natuur wacht op je!

HiGH COAST SHADE JACKET M
De High Coast Shade Jacket is een luchtig, beschermend kledingstuk - perfect voor zonnige dagen. De jas is gemaakt van licht, goed ventilerend G-1000 Air Stretch, vervaardigd uit gerecycled polyester en biologisch katoen. Het beschermt daarmee tegen de zon, zonder dat je oververhit raakt en neemt minimale ruimte in beslag in de rugtas. Ook de comfortabele capuchon is fijn tegen brandende zonnestralen, daarnaast heeft de jas twee handige steekzakken.
Adviesverkoopprijs: EURO 179,95

STINA JACKET W / STEN JACKET M
Dit is een praktisch kledingstuk voor dagelijks gebruik dat ook perfect geschikt is voor wandelingen in het bos. De jas is gemaakt van G-1000 Lite met G-1000 Original op de schouders en kan daarom gewaxt worden met Greenland Wax voor extra bestendigheid tegen wind en vocht. De vaste capuchon sluit goed aan rond het gezicht. Verder heeft het jack voorgevormde mouwen en twee slim geplaatste verticale zakken met rits en een ritssluiting aan de voorzijde met inwendige beschermoverslag. De jas is verstelbaar aan de onderzijde en heeft een knoopsluiting aan de mouwuiteinden.
Adviesverkoopprijs: EURO 199,95

KARLA LITE JACKET W
De Karla Lite Jacket is een lichte en veelzijdige jas, ideaal voor milde dagen in het voor- en najaar. De jas is niet te dik en ook niet te dun, en daarmee speciaal ontworpen voor mild, wisselvallig weer in het voor- en najaar. Dit model is gemaakt van licht en sterk G-1000 Lite Eco-materiaal dat windbestendig is en het vocht afvoert als je in beweging bent. Op de rug is een ventilatieopening aangebracht met een voering van mesh, en de raglanmouwen bieden optimale bewegingsvrijheid.
Adviesverkoopprijs: EURO 249,95

TRAVELLERS MT JACKET M
Deze veelzijdige jas is gemaakt van sneldrogend MT Eco, vervaardigd uit gerecycled polyamide en biologisch katoen. De Travellers MT Jacket is kreukvrij en daarom ideaal voor reizen, ver weg of dichter bij huis. Een tijdloos kledingstuk dat perfect is voor allerlei omgevingen, van stedentrips tot trekking. De jas bevat een tweewegrits aan de voorzijde, de kraag heeft een geïntegreerde capuchon, die bij kouder weer gebruikt kan worden. Verder heeft het jack praktische borstzakken voor kleine spullen, plus steekzakken en een veiligheidszak aan de binnenzijde, verstevigde mouwen en een verstelbaar trekkoord aan de zoom.
Adviesverkoopprijs: EURO 199,95

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.