Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowland Outdoor maakt limited edition Serai 600 2 slaapzak in antraciet

Lowland Outdoor maakt limited edition Serai 600 2 slaapzak in antracietDe Serai 600 2 is een lichtgewicht slaapzak - slechts 1335 gram - met een comforttemperatuur van -10 graden Celcius en een lengte van maar liefst 230 centimeter. Deze slaapzak van Hollandse afmetingen en makelij is echter ook om een andere reden bijzonder. Omdat Lowland Outdoor slechts een beperkte hoeveelheid antraciet kleur diamond ripstop nylon heeft kunnen bemachtigen is dit een limited edition van slechts 40 exemplaren.

Een perfecte slaapzak voor trektochten hoog in de bergen, of bijvoorbeeld in Scandinavie: dat is deze LOWLAND OUTDOOR Serai 600 2. Voor wie intens gelukkig wordt van kamperen in winterse omstandigheden tot ongeveer -10°C. Hij is licht van gewicht, toch nog compact op te rollen, gevuld met warm ganzendons en slijtvast met Diamond weave ripstop nylon tijk. Gevuld met 700 gram 95% ganzendons biedt deze slaapzak zelfs in pittige vrieskou een fijne comfortabele plek. Warmte staat gelijk aan comfort, comfort zorgt voor een goede nachtrust, en dat garandeert plezier en energie voor een actieve uitdaging.

De YKK rits is voorzien van een anti-snag slider. Hierdoor wordt het risico op stof tussen de rits voorkomen. Dit is het vaakst voorkomende probleem, een rits die vastzit en niet meer open wil. Dit gebeurt doordat er een stukje stof tussen zit en het kost vaak redelijk wat moeite en kracht om dit los te maken. Tot vandaag, want met deze anti-snag slider is je rits volledig beschermd.

Materiaal
Buitentijk: Diamond weave ripstop nylon. Binnentijk: Soft touch nylon. Vulling: 700 gram 95% ganzenendons 750 Cuin.

Eigenschappen
Mummymodel 4-seizoenen. Aanritsbaar (uniforme YKK ritsen) links/rechts. 2-way YKK rits voor ventilatie aan de onderzijde. Voorzien van tochtstrook, donskraag en aantrekkoord. Slaapzak in verpakt in een compressie hoes. Constructie van verticale- en horizontale banen. Schothoogte 5 cm. Kleur binnenzijde zwart/grijs, buitenzijde rood, blauw en lime. Geschikt voor personen tot 198 cm. Etisch verantwoord dons.

Adviesverkoopprijs
De Lowland Outdoor limited edition Serai 600 2 in antraciet kleur wordt geleverd inclusief een compressiezaken heeft een adviesverkoopprijs van EURO 379,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.lowlandoutdoor.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.