Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Freezeway II van Regatta biedt warmte wanneer het nodig is

Freezeway II van Regatta biedt warmte wanneer het nodig isDe Freezeway II van Regatta is een heerlijk warm bafflejack om eropuit te trekken. Ook bij wisselende weersomstandigheden. Krijg je het te warm tijdens de wandeling dan vouw je de lichte jas compact op om in je rugzak te stoppen. Is het koud en nat dan beschermt het jack je optimaal dankzij de waterafstotende buitenkant en de synthetische Warmloft donsvulling die in tegenstelling tot natuurlijk dons isoleert, zelfs als hij nat is.

De manchetten, zoom en kraag van de Freezeway II zijn afgewerkt met stretch om de elementen buiten te sluiten. De steekzakken met ritssluiting zijn lekker ruim voor handschoenen, energierepen of andere trailbenodigdheden. Op de mouw vind je het Regatta Outdoors-badge.

Informatie
Het Freezeway II jack is in meerdere kleuren verkrijgbaar, in een dames- en herenuitvoering, bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs EURO 80.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Regatta:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.