Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Valandre Mirage 350 wint ispo Outdoor Award

Valandre Mirage 350 wint ispo Outdoor AwardDe superlichte Mirage 350 slaapzak van het Franse Valandre mag zich dit jaar winnaar noemen van de ispo Outdoor Award in de Specials categorie.

De Mirage 350 is op een bijzondere manier vormgegeven: de 15 kamers van deze slaapzak zijn volgens de anatomie van de mens vormgegeven. Het buitentijk is gemaakt van het ultralichte Pertex Quantum, binnenin zit 350 gram 800+ cuin Franse ganzendons.

Het totale gewicht van de Mirage 350 is slechts 624 gram, terwijl de slaapzak een extreme-rating heeft van -5 graden en een pakvolume van slechts 4,2 liter. Het lage gewicht kan mede worden behouden door de korte lengte van de rits (slechts 35cm) en het weglaten van een tochtkraag.

De Mirage 350 is verkrijgbaar in de lengtes 170cm, 185cm en 200cm.

De Ispo Outdoor Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens de Ispo vakbeurs. In de categoriën Hardware, Textiles, Woman en Specials worden de meest innovatieve producten bekeken door een vakjury bestaande uit onder andere inkopers van outdoorspeciaalzaken, journalisten, leden van het veiligheidscomite van de Duitse Alpine vereniging, leden van het 'European Standards Committee' en vertegenwoordigers van de beurs zelf.

Andere winnaars dit jaar zijn Nike ACG in de categorie kleding met hun Men’s Nike Sphere React LS Crew, Wild Roses met hun 'BAFFIN' jack in de categorie Vrouwen en berghaus met hun nieuwe C7 Pro Bioflex rugzak in de Hardware categorie.

Voor meer informatie: http://www.valandre.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: