Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Julbo breidt aanbod Reactive Photochromic lenzen uit met 2 nieuwe kleuren

Julbo breidt aanbod Reactive Photochromic lenzen uit met 2 nieuwe kleurenAl meer dan 12 jaar ontwikkelt Julbo fotochromatische glazen. Het bedrijf is op dit gebied uitgegroeid tot marktleider. De onderneming uit de Jura kiest de beste materialen voor glazen en de meest uitgebalanceerde technische concepten om buitensportliefhebbers zo goed mogelijk te bedienen. Om het leiderschap op het gebied van fotochromatische technologie voor sportbrillen te onderstrepen, startte Julbo in 2016 het REACTIV-label met een duidelijke belofte: NO MATTER THE WEATHER. Julbo biedt de consument voor elke sportieve activiteit en alle weersomstandigheden het best mogelijke zicht.

De collecties van lenzen die zijn ontwikkeld voor wintersporten omvatten verschillende fotochromatische bereiken, lenskleuren en ook meerdere polarisatie niveau's. Zo krijgt iedere rider het zicht dat het best geschikt is voor zijn/haar activiteit en voor de omstandigheden die hij/zij tegenkomt. De 7 lenzen van de collectie 2020 zijn verdeeld in 3 categorieën: Performance, All Around en High Mountain.

REACTIV® PERFORMANCE
Verschillende basiskleuren, een groot fotochromatisch bereik en een snelle activatie: dit is nodig om je aan te passen aan de veranderingen van het weer, de lichtsterkte en het zicht. Voor het seizoen 2020 is de bestseller van de collectie, de performance 1-3 High Contrast, beschikbaar in twee nieuwe flashkleuren die we tegenkomen op de twee nieuwe helmen van de Family Series: flashgroen voor de Cyrius Rancho 2 en flashroze voor de Shadow Oneline.

REACTIV® ALL AROUND
Dé referentie op het gebied van comfort. De categorie "All Around" biedt een helder en contrastrijk zicht én een beschermd zicht op de piste en off-piste dankzij de lage polarisatie die Julbo heeft ontwikkeld: de Glare Control.

REACTIV® HIGH MOUNTAIN
Bescherming en polarisatie voor de geoefende skiër. De perfecte combinatie om naar buiten te gaan bij elk weertype, op iedere hoogte, vanaf de pistes tot aan de hoogste toppen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.