Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

BUFF biedt veilig mondkapje waarmee je heerlijk vrij ademt

BUFF biedt veilig mondkapje waarmee je heerlijk vrij ademtBUFF introduceert het Filter Masker, een lichtgewicht mondmasker met 98% Bacteriële Filter Efficiency. De pasvorm is perfect dankzij de verstelbare elastische banden aan de achterkant van je hoofd. Hierdoor heb je geen last van vervelende drukpunten rond je oren en dat is wel zo fijn. Een ander pluspunt van het Filter Masker is dat je er heerlijk vrij mee kunt ademen. Ideaal tijdens het sporten, shoppen of reizen.

De collectie Filter Maskers van BUFF bestaat uit speciale uitvoeringen in mooie dessins voor dames, heren, jongens en meisjes. Zo kies je altijd een mondmasker dat bij je past.

Vervaardigd in Duitsland
In het mondmasker zit een vervangbaar 3-laags filter dat je vrij laat ademen zodat je zorgeloos kunt genieten van het leven, waar je ook bent. De drie gecombineerde lagen zorgen voor een 98% Bacteriële Filter Efficiency (BFE). Het masker is dus een fysieke barrière die de verspreiding van aerosolen die vrijkomen bij de drager tijdens het praten, hoesten of niezen sterk vermindert. Dat is te danken aan het filter dat voldoet aan de Europese Norm EN14683, type 1 en 2. Het wordt vervaardigd in Duitsland en is voor eenmalig gebruik. Let wel, het BUFF Filter Masker is niet gecertificeerd als medisch masker.

Informatie
Het nieuwe BUFF Filter Masker is verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops. (Zowel voor volwassenen als kinderen.) Consumentenadviesprijs BUFF Filter Masker, inclusief 5 vervangingsfilters: EURO 25,95. Een doos losse vervangingsfilters, inhoud 30 stuks: EURO 15,95.

Technische toelichting BUFF Filter Masker
Het filter van het BUFF Filter Masker is gemaakt volgens de Europese Norm EN14683, type 1 en 2, wat gelijk is aan de eisen van filters in een chirurgisch masker. Bacteriële Filter Efficiency is de effectiviteit van een filter in het tegenhouden van aerosole druppels die bacteriën bevatten. Het geeft aan hoeveel deeltjes door het filter worden tegengehouden. Dit hangt rechtstreeks samen met de hoeveelheid bacteriën die via het masker met filter vrijkomen in de omringende lucht. Hoe hoger het percentage, des te beter je beschermd bent tegen deeltjes afkomstig vanuit de omgeving. Maar ook des te beter het mondmasker bescherming biedt vóór je omgeving.

De norm ligt op minimaal 95% voor type 1 en minimaal 98% voor type 2. Het filter van het BUFF Filter Masker is echter niet bestand tegen spatten en voldoet daarom niet aan de EN14683 type 1R of type 2R norm. Het masker is voorzien van HeiQ Viroblock NPJ03, een technologie die is toegepast op de stof van het zakje waarin de filter is geplaatst, waardoor deze beschermd is tegen microben en ziektekiemen. Het mondmasker is lijm- en latexvrij.

Video


Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.buff.es/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Buff:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.