Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Haal het beste uit de laatste zomerdagen met lichtgewicht laagjes van Fjallraven

Haal het beste uit de laatste zomerdagen met lichtgewicht laagjes van FjallravenDe zomer is die idyllische tijd waarin herinneringen worden gemaakt, zelfs midden in een pandemie. De opheffing van de corona-maatregelen heeft voor veel mensen de liefde voor het buitenleven nog meer aangewakkerd. En nu de dagen nog warm zijn en de avonden lang, is er geen beter moment om de natuur in te trekken. Haal het beste uit de laatste zomerdagen met deze items van de Scandinavische outdoor-expert Fjällräven.

Stina Jacket W / Sten Jacket M
Deze comfortabele jassen met capuchon maken deel uit van de Övik-familie van Fjällräven en zijn gemaakt van G-1000 Lite, met verstevigingen van G-1000 Original op de schouders, welke kunnen worden gewaxt met Greenland Wax voor extra bescherming in zomerse regenbuien. Door het gebruik van een lichtgewicht materiaal, zijn dit de perfecte jassen voor de overgang van hete zomerdagen naar de koudere maanden. En het klassieke ontwerp maakt ze een stijlvolle metgezel voor zowel wandelingen in de natuur als in de stad. Voorgevormde mouwen zorgen voor bewegingsvrijheid en dankzij de tweewegritssluiting met interne overslag aan de voorzijde, is de jas aan te passen aan veranderende weersomstandigheden. Een trekkoord aan de zoom en manchetten met knopen zorgen voor een comfortabele pasvorm en dankzij de twee steekzakken zijn essentiële spullen altijd binnen handbereik. De herenversie bevat tevens een borstzak voor het opbergen van kleinere benodigdheden. Het Stina Jacket W is verkrijgbaar in: Raspberry Red, Sage Green, Dusk, Black, Dark Navy en Green. Adviesprijs: euro 199,95. Het Sten Jacket M is verkrijgbaar in: Clay Blue, Dusk, Dark Navy, Black en Green. Adviesprijs: euro 199,95.

Abisko Trail Fleece (W/M)
Geniet van een avond rond het kampvuur in deze lichtgewicht fleece. De combinatie van twee verschillende polyester stoffen (zowel nieuw als gerecycled) zorgt waar nodig voor warmte, terwijl het gewicht en het pakvolume laag blijft. De capuchon, schouders en borst zijn gemaakt van rechtgebreid (gedeeltelijk gerecycled) polyester fleece met een zachte geborstelde binnenkant. De zijkanten, onderkant en onderste deel van de mouwen zijn gemaakt van een lichtere fleece stof met rasterstructuur dat voor een optimale ventilatie zorgt. Sneldrogend en met vochtafvoerende eigenschappen, is deze fleece geweldig als tussenlaag tijdens dagtochten of om op te warmen na een duik in een meer. De comfortabele capuchon zorgt indien nodig voor extra warmte en de versie voor vrouwen heeft zelfs een opening voor een paardenstaart. Een borstzak en twee steekzakken, allemaal met ritssluiting, bieden voldoende opbergruimte voor waardevolle spullen en houden de handen warm.
De Abisko Trail Fleece W is verkrijgbaar in: Flame Orange, Dusk, Black en Deep Forest. Adviesprijs: euro 149,95. De Abisko Trail Fleece M is verkrijgbaar in: Flame Orange, Dusk, Black en Deep Forest. Adviesprijs: euro 154,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.