Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Viken outdoorlaars van Grisport is ideaal voor herfst en winter

Viken outdoorlaars van Grisport is ideaal voor herfst en winterDe nieuwe outdoorlaars Viken van Grisport heeft de eigenschappen van een wandelschoen. En dat is ideaal als je het lekker vindt om veel buiten te zijn, ongeacht het weer. Je voeten blijven lekker warm dankzij de zachte voering. De ritssluiting zorgt ervoor dat je de laars makkelijk aantrekt en vaak draagt. Niet alleen voor een mooie herfstwandeling, maar ook rond het huis. Kortom, de Viken is een echte allrounder.

De wandellaars is optimaal ademend dankzij het waterdichte Spo-Tex membraan dat tussen de verschillende lagen van de laars is verwerkt. De buitenkant is gemaakt van sterk Nubuckleer. De Vibram zool zorgt voor een perfecte controle op de ondergrond. Dat maakt de outdoorlaars extra geschikt voor herfst en winter.

Ademend vermogen
De Grisport Viken is voorzien van een anatomisch voetbed dat uitneembaar is en eveneens een groot ademend vermogen heeft. Het is antibacterieel en gaat geuren tegen. De wandellaars is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen voor dames en heren.

Informatie
De Grisport Viken is verkrijgbaar bij schoenwinkels en -webshops. Consumentenadviesprijs EURO 139,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.grisport.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Grisport:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.