Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Laken geeft korting bij inlevering oude drinkfles

Laken geeft korting bij inlevering oude drinkflesHet Spaanse Laken heeft sinds begin deze maand een start gemaakt met een nieuw project om consumenten er meer bewust van te maken hoe belangrijk recyclen van producten is. Bij inlevering van een gebruikte aluminium of RVS drinkfles (ongeacht het merk) geeft het merk namelijk 20% korting bij deelnemende winkels.

3Rs of Ecology
Sinds de Japanse premier Koizumi Junichiro de 3R-recyclingregel introduceerde op de G8-top in 2004, zei hij: "Het bewustzijn van de noodzaak van zorg voor het milieu is toegenomen, evenals de initiatieven van de overheid, bedrijven, collectieve en individuele organisaties". Tegenwoordig vormen de 3R's van ecologie, , reduce, reuse, recycle, de basis van de meest duurzame benadering van consumptie; de enige manier om toekomstige consumptie te verzoenen met het behoud van een gezonde planeet. Soms worden we echter allemaal geconfronteerd met de onmogelijkheid om bepaalde dingen te recyclen. Of we weten niet wat we ermee moeten doen, of we hebben geen plek om ze mee te nemen ... en ze belanden in het afval en onderbreken de cyclus in de laatste fase.

Deelnemende winkels in Nederland
Lever je oude aluminium of rvs fles in bij de winkel en als dank voor jouw ondersteuning van het milieu, ontvang je 20% korting op de aankoop van je nieuwe Laken drinkfles. Het maakt niet uit van welk merk de ingeruilde fles is, want alle aluminium en rvs flessen zullen door ons gerecycled worden en als grondstof voor nieuwe producten worden gebruikt.

Deelnemende winkels:
Holiday Sport in Lochem
Outdoor Gouda in Gouda
Obelink Buitengewoon in Winterswijk
Veluwe Outdoor & Running in Nunspeet

Looptijd van deze actie: 1 november t/m 30 april 2020

Voor meer informatie: https://www.laken.es/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Laken:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.