Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Opvouwbare Rubytec Buzz Foldable zorgt voor ongestoorde avond

Opvouwbare Rubytec Buzz Foldable zorgt voor ongestoorde avondRubytec komt met een opvouwbare versie van de populaire anti-muggen kampeerlamp: de Rubytec Buzz Foldable. Een zeer compacte middels USB op te laden lantaarn die tevens dienstdoet als muggen-vanger.

Compact op te vouwen
De Rubytec Buzz Foldable is een lichtgewicht lantaarn met verschillende lichtstanden en een speciale stand die muggen aantrekt en zo zorgt dat je ongestuurd bij het licht kunt lezen of gewoon kunt genieten van een rustige avond. Het bijzondere aan de Buzz Foldable is het feit dat hij tijdens het vervoer gemakkelijk ingevouwen/ingeklapt kan worden. Met een hoogte van slechts 52 millimeter en een doorsnede van 94 millimeter past deze kleine multifunctionele lantaarn zo gemakkelijk in je jaszak of een zijvak van de rugzak. Uitgeklapt is de lantaarn 105 millimeter hoog en kan hij gemakkelijk aan de ingebouwde loop worden opgehangen.

Drie lichtstanden plus anti-muggen licht
Rubytec heeft de Buzz Foldable uitgerust met drie verschillende lichtstanden. In full mode, met een lichtsterkte van 100Lm kan de lamp 4 uur blijven branden. In halve stand is dan 50Lm en een batterijduur van 7 uur. Terwijl in de minst felle stand van 20Lm de batterij maar liefst 15 uur meegaat. Het anti-muggen licht gaat 24 uur lang mee. En dat terwijl de Rubytec Buzz Foldable in slechts 3 tot 4 uur middels de bijgeleverde USB-kabel weer volledig is opgeladen.

Twee modellen
De lamp is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Blue en Black. Hij weegt 167 gram en wordt zoals gezegd geleverd inclusief een verstevigde USB-kabel.

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.