Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Regatta Kota Mid Walking Boots voor heren, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Regatta Kota Mid Walking Boots voor heren, een uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingMet de nieuwe, halfhoge Kota Mid Walking Boot van Regatta kun je urenlang wandelen over vlakke paden en heuvelachtig terrein. De wandelschoen weegt slechts 485 gram enheeft een bovenwerk uit één stuk. Dit is voorzien van een waterafstotende Hydropel-afwerking en een waterdicht en ademend Isotex-membraan. De rubberen buitenzool biedt een uitstekende grip en schokabsorptie.

De outdoorschoenen hebben een mooie robuuste uitstraling en zowel bij de hiel als op de neus zijn rubberenbumpers geplaatst die beschermen tegen knocks en bumps. Hetschokdempend voetbed doet goed zijn werk en zorgt voor veel comfort tijdens het lopen. De tong vouwt ruim open waardoor je de schoen makkelijk aantrekt.

De veters trekken soepel aan door de veterlussen en eenmaal geveterd voegt de schacht zich perfect rond de enkel wat veel enkelsteun en stabiliteit geeft. Dankzij de afgeronde zool wikkelt de voet soepel af.

Informatie
Consumentenadviesprijs Regatta Kota Mid Walking Boot EUO 79,95.

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Regatta:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.