Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sidewinder jackets van Arc'Teryx

Sidewinder jackets van Arc'TeryxArc'Teryx komt voor dit winter-seizoen op de markt met de Sidewinder-serie: jacks voor de zwaarste winter-omstandigheden.

De nieuwe Sidewinder jackets zijn uiteraard uitgevoerd met de laatste nieuwe Recco Rescue System Reflectors, waardoor slachtoffers van lawines sneller gevonden kunnen worden door de reddingsbrigades. De Sidewinder jackets zijn dan ook ontworpen voor de zwaarste omstandigheden en zijn dus op alles voorbereid.

Topklasse in deze serie is het Sidewinder SV jacket. Uitgevoerd met een stratch rugpand, voor betere bewegingsvrijheid tijdens bijvoorbeeld het klimmen of boarden. Ook heeft het jack een chafe-free rits die in een boog over de borst loopt, een radio-zakje, een 'quick draw Speedhood' en biedt het jack bescherming tegen poedersneeuw.

Ook nieuw in de serie is het Sidewinder AR jacket (zie foto), het eerste jack in zijn soort met een capuchon die kan worden weggestopt. Het Sidewinder AR jacket is gemaakt van Gore-Tex XCR en biedt voor zowel heren als dames een apart passend model. Uiteraard is ook dit jack uitgevoerd met de Recco Reflector, gelamineerde zakken en bescherming tegen poedersneeuw.

Adviesverkoopprijs van Sidewinder SV jacket (verkrijgbaar in de kleuren Black, Dark Citrus en Maroon) is 560,- Euro, dat van het Sidewinder AR jacker (in de kleuren Maroon, Pine, Statue) 525,- Euro.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.