Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vernieuwde Singi Trekking Collectie kruist traditionele trekking met innovatieve oplossingen

Vernieuwde Singi Trekking Collectie kruist traditionele trekking met innovatieve oplossingenMidden in een uitgestrekte, schijnbaar nooit eindigende vallei - omringd door enkele van de hoogste bergen van Zweden - ligt de Singi-vallei op een kruispunt; een splitsing van verschillende paden. Van noord naar zuid loopt Kungsleden ("het Konings-pad"); in het oosten ligt Kebnekaise en in het westen Hukejaure. Voor Fjällräven is dit kruispunt symbolisch: het staat voor een plek waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten. Het was één van de favoriete plekken van Åke Nordin om te wandelen en het vormt nu een checkpoint voor het groeiende trekking evenement van Fjällräven, genaamd Fjällräven Classic. Geen wonder dat het outdoormerk de belangrijkste lijn voor traditionele trekking Singi heeft genoemd.

De nieuwe Singi-collectie is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar tijdloze stijl, maar ook hoge kwaliteitseisen aan kleding en uitrusting stellen. Singi producten omvatten de beste eigenschappen van Fjällräven kleding uit de afgelopen decennia. Zo heeft de robuuste Vidda Pro Jacket, van het slijtvaste en ventilerende G-1000 Eco, maar liefst zeven (voor vrouwen) tot acht (voor mannen) praktische zakken. Een royale verstelbare capuchon maakt dit waterdichte en winddichte jack ideaal om verschillende weersomstandigheden mee te trotseren, ongeacht het seizoen. Ook de Vidda Pro Ventilated Trousers is weerbestendig, dankzij de royale ventilatieritsen van de heup tot de knie. Verstevigde knieën met openingen voor kneepads maken de duurzame trekkingbroek geschikt voor het veeleisende buitenleven.

Raak geïnspireerd en trek er op uit: Fjällräven Classic evenementen

Fjällräven organiseert trekking evenementen om meer mensen te stimuleren meer tijd in de natuur te spenderen. Fjällräven Classic begon als een evenement om meer Zweden te inspireren om de eigen uitrusting te dragen tijdens wandelingen over lange afstanden door de natuur. Het evenement is sindsdien uitgebreid van Zweden naar Denemarken, de Verenigde Staten en Hong Kong.

En de reis gaat verder: op 1 juli 2019 kondigde Fjällräven vier nieuwe bestemmingen aan voor Fjällräven Classic. In 2019 is de lijst aangevuld met Korea en vanaf 2020 komen daar Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en China bij. Kijk voor meer informatie over alle bestemmingen op de website: https://classic.fjallraven.com/.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.