Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Garmin introduceert de vivomove 3 serie, de nieuwste generatie hybride smartwatches

Garmin introduceert de vivomove 3 serie, de nieuwste generatie hybride smartwatchesGarmin® International, Inc., introduceert vandaag de vívomove® 3 serie, de nieuwste generatie hybride smartwatches. De stijlvolle collectie bestaat uit de vívomove 3/3S, vívomove Style en vívomove Luxe en hebben het uiterlijk van een traditioneel horloge met wijzers en elegante wijzerplaatdetails. Met één polsbeweging zullen de wijzers van plaats veranderen en komt er een digitaal AMOLED-touchscreen tevoorschijn. Hier worden gezondheids- en fitnessgegevens, smartphone meldingen, sociale media updates, meldingen van inkomende oproepen, agendaherinneringen en meer op weergegeven. De vívomove® 3 serie is één van de nieuwe smartwatchcollecties die vandaag door Garmin wordt gelanceerd op de IFA in Berlijn.

De vívomove® 3 serie is ontworpen voor mensen die gebruikmaken van de basis- en gezondheidsfuncties van een smartwatch, maar tegelijkertijd kiezen voor een horloge met een modieuze uitstraling die beter past bij een outfit op kantoor of een chique aangelegenheid. De uitgebreide collectie aan polsbanden en luxe metalen afwerkingen maken van deze smartwatches stijlvolle accessoires.

De vívomove® 3 serie is de opvolger van de vívomove HR en beschikt over nieuwe geavanceerde gezondheidsfuncties zoals Pulse Ox, en Body Battery™ energiemonitoring, GPS en Garmin Pay™ contactloos betalen (alleen vívomove Luxe en vívomove Style). De vívomove heeft een batterijduur van maximaal 5 dagen in smartwatchmodus en een week extra in standaardmodus.

Design en materialen
De premium vívomove Luxe (42mm) heeft een roestvrijstalen bezel en behuizing met de keuze uit een horlogeband van Italiaans leer of een Milanese metalen band. De smartwatch beschikt over twee AMOLED kleuren touchscreens met bewegende wijzers en interactieve smartwatch-graphics. Het horloge is voorzien van krasbestendig gebogen saffierglas en elegante wijzerplaatdetails wat vívomove Luxe een stijlvolle en verfijnde uitstraling geeft.

De vívomove Style (42mm) heeft een geweven nylon of siliconen polsband, een aluminium bezel en een behuizing met modieuze metalen details. De smartwatch heeft een gebogen Corning® Gorilla® Glass en, net als vívomove Luxe, twee AMOLED kleuren touchscreens.

De vívomove 3 en 3S zijn verkrijgbaar in twee formaten (met een kastgrootte van 44 mm en 39 mm). De smartwatch heeft een monochroom touchscreen met roestvrijstalen behuizing. De keuze uit diverse kleurrijke siliconen polsbanden, zoals lichtroze en marineblauw maakt van het horloge een modieus accessoire.

Slimme functies
Notificaties
Ontvang smartphone meldingen voor inkomende oproepen, tekstberichten, updates van social media, agendaherinneringen en meer. Android-en Apple® gebruikers kunnen zelfs tekstberichten via de smartwatch beantwoorden.

Nieuwe geavanceerde 24/7 gezondheidsmonitoring
Uitgebreide gezondheidsmonitoringsfuncties zoals slaapmonitoring met Pulse Ox1, energiemonitoring met Body BatteryTM, abnormale hartslagwaarschuwingen, tracking van de menstruatiecyclus, het meten van het stressniveau en relax-herinneringen, ademhalingsoefeningen en hydratatie-tracking.

Connected GPS
De vívomove serie maakt verbinding met de GPS van de smartphone van de gebruiker voor een nauwkeurige meting tijdens sportieve activiteiten zoals wandelingen en runs.

Garmin Pay™
De contactloze betalingsoplossing5 waardoor gebruikers snel en veilig betalen met hun smartwatch en hun portemonnee thuis kunnen laten (alleen beschikbaar op de vívomove Style en Luxe).

Fitnessfuncties
Stappenteller, hartslagmonitoring en ingebouwde activiteitenprofielen voor wandelen, hardlopen, cardio, yoga, krachttraining en meer.

Compatibiliteit
Vívomove is compatibel met Android™ en Apple® apparaten.

De nieuwe vívomove-serie is per direct beschikbaar met adviesprijzen van €249,99 tot €549,99.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.