Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Pacsafe Metrosafe X antidiefstal-tassen van PET-flessen

Pacsafe Metrosafe X antidiefstal-tassen van PET-flessenAls je op pad gaat met waardvolle spullen als laptop, paspoort en portemonnee wil je deze veilig kunnen opbergen. Pacsafe biedt momenteel met de Metrosafe X Vertical Crossbody een van de beste oplossingen. Het is een soort antidiefstal-kluis, maar dan in de vorm van een lichtgewicht tas.

De Crossbody is gemaakt van gerecycled materiaal van 100% PET-flessen. Dit materiaal is versterkt met een stalen net waar zelfs het scherpste mes niet doorheen komt. Dat geldt ook voor de snijvaste draagband waarmee je de tas veilig kunt bevestigen aan een vast object zoals een tafel of stoel. Verder heeft de tas afsluitbare ritsen en RFID-safe zakken die de veiligheid van je persoonlijke gegevens waarborgen.

De schoudertas is aan de binnenkant voorzien van een 10-inch laptopvak. Je vindt hier ook clips om sleutels of portemonnee aan te bevestigen. Het zijvak aan de buitenzijde is handig om een drinkfles of paraplu in mee te nemen. Verkrijgbaar in Carbon, Dark Denim en Utility Green.

Informatie over de Pacsafe Metrosafe X Vertical Crossbody
Pacsafe Metrosafe X Vertical Crossbody is verkrijgbaar bij ANWB, outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs EURO 89,95. Er is ook een compacte variant: de Metrosafe X Compact Crossbody. Consumentenadviesprijs EURO 79,95.

Waardevolle spullen zijn veilig in compacte crossbody
De Pacsafe Metrosafe X Antidiefstal Compact Crossbody is een compacte schoudertas voor dagelijks gebruik in de drukke stad. Het is een superdoordachte veiligheidstas waarmee je vol vertrouwen door het leven stapt. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal dat is versterkt met een stalen net waar zelfs het scherpste mes niet doorheen komt. Dat geldt ook voor de snijvaste draagband waarmee je de tas veilig kunt vastleggen.

De compacte schoudertas heeft een magnetische sluiting zodat de bovenklep altijd dicht is. Je vindt er clips om sleutels of portemonnee aan te bevestigen en afsluitbare ritsen en RFID-safe zakken die de veiligheid van je persoonlijke gegevens waarborgen. De tas is geschikt voor een 7-inch laptop.

Informatie over de Pacsafe Metrosafe X Antidiefstal Compact Crossbody
Pacsafe Metrosafe X Compact Crossbody is verkrijgbaar bij ANWB, andere outdoorwinkels en webshops. In de kleuren Carbon, Dark Denim en Utility Green. Consumentenadviesprijs EURO 79,95.

Metrosafe X 20L rugzak vol antidiefstal-snufjes
De Metrosafe X 20L Backpack is een ideale rugzak voor hikers en citytrippers. Waar je ook gaat, Parijs, New York, Tokyo, met deze rugzak zijn al je waardevolle spullen veilig opgeborgen. De rugzak is gemaakt van 100% gerecycled materiaal dat is versterkt met staal zodat het niet kan worden opengesneden.

De rugzak heeft veel antidiefstal-snufjes zoals afsluitbare ritsen en een verborgen compartiment aan de rugzijde. Met de RFID-bescherming zal je niet gauw ten prooi vallen aan zakkenrollers en skimmers. Met de snijvaste draagbanden leg je de rugzak veilig vast aan een object, zoals een stoel of tafel.

Laptops tot en met 15 inch
De rugzak heeft een hoofdcompartiment met rits en veel vakjes om spullen als smartphone, portemonnee, paspoort en sleutels op te bergen. Je vindt er ook clips om sleutels of portemonnee aan te bevestigen. De Metrosafe X heeft een laptopvak voor laptops tot en met 15 inch. In het zijvak aan de buitenzijde neem je een drinkfles of paraplu mee. Door de verstelbare schouderbanden is hij optimaal af te stellen op je postuur. Verkrijgbaar in Carbon, Dark Denim en Utility Green.

Informatie over de Pacsafe Metrosafe X 20L Backpack
Pacsafe Metrosafe X 20L Backpack is verkrijgbaar bij ANWB, andere outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs EURO 129,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://pacsafe.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Pacsafe (rugzakbeveiliging):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.