Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De BUFF Coolnet UV+ is ademend, zacht, volledig naadloos, ultralicht, comfortabel en verkoelend

De BUFF Coolnet UV+ is ademend, zacht, volledig naadloos, ultralicht, comfortabel en verkoelendIn de zomer ben je vaak actief in de natuur en geniet je van de zon op je gezicht. Zorg dan wel dat je optimaal beschermd bent. Bijvoorbeeld met de nieuwe Coolnet® UV+ van BUFF®, een multifunctionele sjaal die UPF 50 zonbescherming biedt en daarnaast een heerlijk verkoelend effect geeft. Bij uitstek een accessoire voor sporters en andere buitenmensen die zich afdoende willen wapenen tegen gevaarlijke UV-straling.

BUFF heeft in samenwerking met HeiQ een innovatieve stof ontworpen die ervoor zorgt dat vocht extra snel verdampt. Hierdoor ontstaat een verkoelend effect waarbij de Coolnet UV+ daadwerkelijk kouder wordt dan de omgeving. Zo blijf je altijd op de juiste temperatuur, ongeacht de inspanning.

Multifunctioneel accessoire
De Coolnet UV+ is een multifunctioneel accessoire dat onder andere gedragen kan worden als muts, masker, haarband, sjaal, polsband, piratenmuts, nekwarmer en balaclava. Of je nu hardloper, fietser of wandelaar bent, of op een andere manier actief bent in de buitenlucht: de Coolnet UV+ van BUFF verkoelt en beschermt je optimaal tegen de zon.

De ultralichte stof van de Coolnet UV+ is voor 95% gemaakt uit gerecyclede plastic flessen. Deze worden tot kleine stukjes verwerkt waar vervolgens vezels van worden gemaakt. De vezels worden geweven tot een sterke, elastische stof die te allen tijde zijn pasvorm behoudt. Dankzij een speciaal procedé kan de Coolnet UV+ in vier verschillende richtingen worden uitgerekt, wat in combinatie met het naadloze ontwerp voor maximaal draagcomfort zorgt. De stof is behandeld met een antibacterieel middel waardoor de BUFF extra lang fris blijft.

Milieu en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van BUFF-producten. Het merk verwerkt zoveel mogelijk ecologische en duurzame materialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Je maakt dus een verantwoorde keuze als je een BUFF draagt.

Informatie
BUFF Coolnet UV+ is verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs EURO 17,95.

Kenmerken


  • Bescherming tegen de zon: UPF 50 zonbescherming.
  • Koelend effect: de innovatieve stof zorgt voor afkoeling. Door transpiratievocht te laten verdampen en lichaamswarmte af te voeren blijf je koel, droog en comfortabel.
  • Ultralicht: 20% minder gewicht dan de Original BUFF®.
  • Gerecycled: gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Geleverd en gecertificeerd door Repreve®.
  • 4-way stretch: elasticiteit zorgt voor een perfecte pasvorm.
  • Gemaakt in Spanje.
  • Multifunctioneel: op tientallen manieren te dragen.
  • Naadloos ontwerp voor maximaal draagcomfort.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.buff.es/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Buff:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.