Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mizuno hardloopschoen Wave Sky 3 heeft een revolutionair nieuwe zool die letterlijk werkt als een springveer

Mizuno hardloopschoen Wave Sky 3 heeft een revolutionair nieuwe zool die letterlijk werkt als een springveerDe ultralichte Mizuno Wave Sky 3 geeft je het gevoel dat je zweeft tijdens je run. Deze technische hardloopschoen is specifiek ontwikkeld voor duurlopers die zich continu willen verbeteren. De combinatie van XPOP en Mizuno Foam Wave geeft de schoen een ongekende demping en stuwing. Energie die bij het neerdalen van de schoen op de grond vrijkomt, wordt opwaarts teruggegeven. Zo functioneert de inventieve zoolconstructie letterlijk als een springveer.

De zool van de Wave Sky 3 heeft een andere opbouw dan zijn voorganger en geeft nog meer comfort waar je als duurloper veel profijt van hebt, zeker aan het eind van een lange run. De tussenzool is gemaakt van XPOP, een nieuw materiaal met een betere demping, rebound en duurzaamheid. Het wordt gecombineerd met Mizuno Foam Wave dat je bij elke stap laat opveren. De nieuwe zool geeft zo een ultrazachte landing en veel zijwaartse stabiliteit.

Tweede huid
Het Aerohug mesh aan de bovenzijde van de schoen zorgt voor een stevige en prettige pasvorm. Het wikkelt zich als een tweede huid om de wreef en laat zo min mogelijk ruimte over tussen voet en schoen. Dit zorgt voor een lichaamseigen comfort en maximale souplesse. Door het ontwerp van de hak blijft je hiel goed gefixeerd. De vorm en structuur van de buitenzool zorgt voor een goede afwikkeling en optimale grip.

Het Japanse merk Mizuno heeft een van de grootste research labs ter wereld en loopt ver voorop in het streven naar topresultaten voor gedreven sporters. De Wave Sky 3 is uitgebreid getest door duurlopers en doorontwikkeld tot een schoen die letterlijk het gevoel geeft dat je zweeft. Het zachte landen, de demping, de vering, de grip, de pasvorm: deze hardloopschoen is een sterk staaltje ergonomische intelligentie, innovatie, constructie en materiaalgebruik.

Informatie
De Mizuno Wave Sky 3 is verkrijgbaar bij running speciaalzaken en webshops. De herenuitvoering is verkrijgbaar in blauw, grijs en lichtgrijs, de damesuitvoering in rood, grijs en lichtgrijs. Consumentenadviesprijs EURO 169,95.

Mizuno introduceert een nieuwe opbouw van de zool. De iconische Wave Plate is in de Wave Sky 3 vervangen door het nieuw ontwikkelde Foam Wave dat is opgebouwd uit twee delen met elk een eigen stijfheid. In combinatie met de golvende vorm levert dit een ongekende demping op. De U4icX tussenzool voegt daar nog eens een extra dimensie aan toe. In het bovenste deel ligt de X-POP zool die onverslijtbaar is en voor nog meer schokdemping en rebound zorgt. Het AeroHug mesh geeft de schoen voor een ultieme pasvorm.
Geheel nieuw design

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis.

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.mizuno.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mizuno:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.