Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Julbo beschermt ook deze zomer de ogen van kleine en grote avonturiers

Julbo beschermt ook deze zomer de ogen van kleine en grote avonturiersJulbo weet als geen ander hoe belangrijk het is om de ogen van kleine avonturiers te beschermen. Al meer dan 20 jaar zet Julbo zich in om de best mogelijke bescherming te bieden aan jonge buitensporters op hun avonturen en ook dit jaar komt het merk met enkele interessante nieuwe en vernieuwde modellen.

Loop L: de oudere zus van de Loop, voor kids tot 5 jaar
Grootse kleine zonnebril die de kids met maximale bescherming van de ogen laten genieten van hun buitenavontuur. Een model dat net even wat slanker, zachter en discreter is, maar daardoor zeker niet minder goede bescherming biedt. Reversible frame, hypoallergene verf-vrij materiaal en een ongelofelijke grip maakt van deze kinderbril 100% all-terrain en 100% Julbo.

Domino: voor de allerkleinsten van 3-5 jaar
Domino combineert alle belangrijke basisfeatures van een zonnebril voor de kleintjes: maximale afdekking van de ogen, prettig om aan de te pakken en stabiel op de kleine hoofdjes. Ideaal dus voor de eerste avontuurlijke stappen in e bergen of langs het water. En uiteraard met maximale bescherming voor de ogen.

Line voor de actieve jeugd
In de voetsporen van hun ouders willen de kinderen actief sporten, maar daarbij wel de juiste bescherming voor de ogen dragen. Of het nu op zee of in de bergen is. De Line combineert stijlvol en stoer in één bril voor alle avonturen.

Cover, voor de kids die hoger en verder willen
Ontworpen voor hiking, biking en climing combineert de Cover een ergonomie die speciaal is gericht op het kindergezicht, met maximale afdekking dankzij afneembare zijschermen. En dat in een look die niet onderdoet voord e modellen voor volwassenen. Een zonnebril waarmee de kinderen alle avonturen met een gerust hart in kunnen duiken.

Complete bescherming van baby tot puber
Julbo biedt zonnebrillen voor kinderen van alle leeftijden. Vanaf de eerste maanden in de wieg, waarbij de kids dus continu naar de felle lucht kijken(!), tot pubers die er vooral ook gewoon cool uit willen zien. Elke bril met 100% bescherming tegen schadelijke UV-stralen en verkrijgbaar in kleuren die zowel in de smaak vallen bij jongens als meiden.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.