Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lichtgewicht Rubytec Marlin Deluxe Compact Towels voor zwembad, outdoor en gym

Lichtgewicht Rubytec Marlin Deluxe Compact Towels voor zwembad, outdoor en gymHet Nederlandse merk Rubytec heeft onlangs hun handdoeken-serie uitgebreid met het nieuwe Marlin-model: een soft touch sport handdoek, met Dry Groove System. Deze absorberen water nog beter, maar voelen verrassend zacht aan op de huid.

Dry Groove System
De Rubytec Marlin handdoeken zijn gemakkelijk te herkennen aan de lijnstructuur van het Dry Groove System. Dit systeem, waarbij de stof is voorzien van een reliëfstructuur in lijnen, geeft de handdoelen niet alleen een luxueuze look, maar absorbeert ook daadwerkelijk meer water op. Dankzij de lijnstructuur voelt de handdoek bovendien heerlijk zacht aan direct op de huid en blijft hij bij het afdrogen ook niet plakken (non-sticky dus).

Slimme features
Wat deze sporttowels van Rubytec zo populair maakt is het feit dat ze allemaal zijn voorzien van enkele slimme features. Naast het al genoemde Dry Groove system en de non-sticky en soft touch eigenschappen, is het materiaal bovendien bijzonder licht van gewicht en heeft het een anti-bacteriële werking. En wat deze handdoeken extra praktisch maakt is het feit dat ze niet alleen ontzetten snel vocht absorberen, maar bovendien ook verrassend snel weer droog zijn. Je kunt ze daartoe gemakkelijk ophangen aan de ophanglus waarmee ze allemaal zijn uitgerust.

Superieur materiaal
De Marlin Deluxe Compact Towels van Rubytec zijn gemaakt van een combinatie van microfiber (85%) en polyester (15%). Dankzij het feit dat ze van superieur materiaal zijn gemaakt kunnen ze zonder problemen tot 40 graden gewassen worden in de wasmachine zonder hun absorberende en antibactiële werking te verliezen.

Verschillende modellen
Rubytec levert de Marlin Deluxe Compact Towels in drie verschillende modellen. Het kleinste model M, heeft het formaat van 90 x 40 centimeter en weegt 120 gram. Het grootste XL-model heeft met 150 x 90 centimeter het formaat van een badhanddoeken, maar weegt tocht slechts 290 gram. Daartussen zit nog de L, met het formaat 120 x 60 centimeter en een gewicht van 240 gram. De handdoeken worden geleverd inclusief een handige box of mesh foedraal, afhankelijk van het formaat van de sporthanddoek.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.