Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Grisport wandelschoenen voor energieke citytrips

Grisport wandelschoenen voor energieke citytripsGrisport heeft een outdoorschoen ontwikkeld speciaal voor citytrips met lange wandelingen over verhard terrein. De vederlichte Active 43041 heeft de looks van een sneaker, maar de kwaliteit van een technische wandelschoen. De soepele zolen met actieve demping zorgen voor een correcte houding tijdens langdurig staan en lopen. Zo geniet je meer van markten, kastelen, musea en shops.

Dankzij het ademend vermogen van het 3D Air systeem biedt de Active 43041 ook onder warme omstandigheden veel comfort. De wandelschoen is voorzien van een voorgevormd, anatomisch voetbed voor extra ondersteuning. Dit is uitneembaar, ademend, antibacterieel en gaat geuren tegen. De schoen is gemaakt van Cordura, een high performance textiel dat bestand is tegen scheuren en slijtage.

Heb je snel vermoeide voeten en hou je van uitdagende citytrips? Heb je een actieve baan of reis je veel? Overweeg dan eens deze wandelschoenen met ongekend draagcomfort: daar heb je elke dag plezier van. Informatie: www.grisport.nl.

Grisport Active-collectie
De Active 43041 is onderdeel van de Grisport Active-collectie die speciaal is ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De schoenen zorgen ervoor dat je voeten de beste zorg krijgen die ze verdienen. De collectie bestaat uit mooie, elegante comfortschoenen waarmee je elke dag met plezier op pad gaat. Naast Cordura bevat de collectie ook wandelschoenen gemaakt van hoogwaardige leersoorten.

Informatie
De Grisport Active 43041 is verkrijgbaar bij schoenwinkels en -webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs EURO 109,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.grisport.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Grisport:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.