Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Stijlvolle Julbo STREAM biedt bescherming in de meest intense omstandigheden

Stijlvolle Julbo STREAM biedt bescherming in de meest intense omstandighedenOf het nu felle zonnestralen of opspattend water is, de Julbo STREAM beschermt je ogen onder de meest intense omstandigheden. Gemaakt voor op de mountainbike en andere extreme sporten, maar dermate stijlvol dat hij ook in de stad op het terras niet misstaat.

Wraparound shape
De Julbo STREAM heeft een zogenaamde wraparound wide shape, waardoor hij ook tijdens de meest intense en uitdagende downhill perfect op je neus blijft zitten zonder je blikveld te hinderen. De pootjes (temples in het Engels) zijn volledig verstelbaar en passen zich daardoor perfect aan de vorm van je hoofd aan. Aan het uiteinde van de temples zorgt Grip Tech ervoor dat de bril niet kan wegglijden, zonder dat de pootjes direct aan je haren blijven kleven. Bovendien is de nose grip flexibel en schokabsorberend, zodat ook hier de bril zich aan jou aanpast in plaats van andersom.

Verschillende kleuren en lenzen
Dankzij het feit dat de Julbo STREAM in maar liefst 6 verschillende kleuren verkrijgbaar is, kun je altijd wel een model vinden dat bij je in de smaak valt. Hetzelfde geldt voor de lenzen. Er kan gekozen worden voor de polycarbonaat Spectron3 lenzen met of zonder flash finish. De polycarbonaat lenzen zijn echter ook verkrijgbaar in Polorized3 uitvoering, waarbij schittering in het terrein (bijvoorbeeld van sneeuw of water) volledig wordt weggenomen. Voor wie het summum wil kan kiezen voor de Reactiv Photochromic Octopus lenzen. Deze passen zich aan de lichtomstandigheden aan, waardoor ze kunnen veranderen van klasse 2 bij bewolkte omstandigheden tot klasse 4 in fel zonlicht.

Extreem en extreem stijlvol
Julbo heeft er bij de ontwikkeling van de STREAM niet alleen op gelet dat de bril je onder de meest extreme omstandigheden goed beschermt, maar dat de bril tevens extreem stijlvol is. Zo voelt deze bril zich niet alleen thuis op de mountainbike onder een fietshelm, maar ook op het terras in de stad. Dat maakt de bril bijzonder veelzijdig, mede ook gezien het feit het montuur van de bril geschikt is voor RX Trem, de Julbo zonnebrillenzen op sterkte.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.