Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Haglofs Grym Evo Jacket is robuust, technisch en duurzaam

Nieuwe Haglofs Grym Evo Jacket is robuust, technisch en duurzaamDe nieuwe Grym Evo jas van Haglöfs is een van de belangrijkste items uit de collectie van dit jaar. Een robuust en technisch, drielaags shell jacket waarmee je moeiteloos de meest ruige natuur verkent. Tegelijkertijd is de stijlvolle jas ook prima geschikt voor een wandeling door de stad of op de fiets naar het werk. Urban outdoor in optima forma.

Het vitale ontwerp is winddicht, waterdicht en duurzaam. Dat laatste is te danken aan het materiaal waarmee de jas is ontworpen, Haglöfs' eigen PROOFäECO, gemaakt van gerecyclede stoffen om een ultiem weerbestendige en ademende stof te creëren.

Voor intensief gebruik
De Grym Evo jas bestaat uit slimme details zoals ultrasoon gelaste naden die zorgen voor een combinatie van uitmuntende bescherming en draagcomfort tijdens de avontuurlijkste reizen. De uitvoering in de kleur Desert Yellow is wellicht het meest stylish. Een echt allround-item voor intensief gebruik.

Informatie
Het Grym Evo Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshopsin de kleuren Dune, True Black en Desert Yellow voor heren en True Black voor dames. De jas is verkrijgbaar vanaf maart 2019. Consumentenadviesprijs EURO 350.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.