Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Garmin introduceert 3 nieuwe kleuren van de Instinct GPS outdoor smartwatch

Garmin introduceert 3 nieuwe kleuren van de Instinct GPS outdoor smartwatchGarmin introduceert vandaag drie frisse nieuwe kleuren van de Instinct®, de betrouwbare GPS outdoor-smartwatch, die is gebouwd om uitdagende omstandigheden te trotseren. Deze sterke en robuuste smartwatch is uitgerust met een 3-assig kompas, een barometrische hoogtemeter en GPS-, GLONASS- en Galileo-satellietondersteuning. Haal het giswerk uit uw outdoor-avontuur met de TracBack-functie die je via dezelfde route terug naar het startpunt navigeert.

Het horloge beschikt over hartslagmeting op de pols waarmee je je gezondheid kunt monitoren zoals hartslag, maar ook stressniveaus en slaappatronen. Wat je ook aan het doen bent, Garmin Instinct houdt je 24/7 in de gaten en meet niet alleen je hartslag, maar ook het aantal stappen, de afgelegde afstand, het aantal verbrande calorieën en meer. Als je klaar bent voor een work-out of training, kun je gebruik maken van voorgeladen activiteitenprofielen voor hardlopen, fietsen, zwemmen en nog veel meer.

Deze robuuste, betrouwbare outdoor GPS smartwatch is gebouwd volgens de Amerikaanse militaire standaard 810G voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid (tot 100 meter). De vezelversterke polymeerbehuizing voegt sterkte en duurzaamheid toe, en het chemisch geharde, krasbestendige scherm biedt voldoende contrast om te worden afgelezen in fel zonlicht, zodat u het toestel onder extreme omstandigheden kunt gebruiken.

Garmin Instinct® gaat tot wel 14 dagen mee in smartwatch-modus. Naast de 3 reeds bestaande kleuren, Graphite, Tundra en Flame Red, introduceren wij 3 nieuwe kleuren eveneens voor een verkoop adviesprijs van EURO 299.99.

De nieuwe kleuren van de Instinct® zijn: Sea Foam, Lakeside Blue en Sunburst.

Deze nieuwe Instinct® line-up is de nieuwste toevoeging aan van het groeiende Outdoor-segment van Garmin, dat zich richt op het ontwikkelen van technologieën en innovaties om de Outdoor beleving van gebruikers te verbeteren. Of het nu gaat om wandelen, trailrunning, mountainbiken, golfen, duiken of het gebruik van satellietcommunicatie (Inreach), Outdoor-toestellen van Garmin zijn essentiële gereedschappen voor outdoor-enthousiastelingen van alle niveaus.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.