Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Julbo presenteert uitgebreide zomercollectie 2019

Julbo presenteert uitgebreide zomercollectie 2019Afgelopen jaar bestond het Franse Julbo maar liefst 130 jaar. 130 jaar waarin dit familiebedrijf uit de Jura steeds opnieuw heeft weten te innoveren en zo de markt van niet alleen zonnebrillen, maar ook brillen op sterkte, sneeuwgoggles en skihelmen heeft kunnen veroveren. Voor de komende zomer stelt Julbo een uitgebreide zomercollectie voor.

Little Heroes voor de kleine avonturiers
Al meer dan 20 jaar maakt Julbo zonnebrillen om de ogen van kleine avonturiers optimaal te beschermen. De Loop is al jaren é én van de bekendste modellen en heeft inmiddels ook een grote zus: de Loop L. Maar naast nieuwe kleurencombinaties, ge├»nspireerd op de trends van dit moment, verwelkomen ze ook DOMINO (3-5 jaar), LINE en COVER (5-8 jaar) in de kindercollectie.

Little Heroes voor de kleine avonturiers


3 nieuwigheden in SPEED-assortiment
De 3 nieuwigheden in het Julbo SPEED-assortiment zijn het resultaat van een samenwerking met onze meest veeleisende atleten die steeds betere prestaties willen, en voldoen aan de essentiële criteria van functionaliteit, lichtheid en aanpassingsvermogen. OUTLINE, STREAM en ARISE bieden een maximaal gezichtsveld, een optimale ventilatie, een innovatief ontwerp en uitstekende grip.
3 nieuwigheden in SPEED-assortiment


REACTIV Performance
Het assortiment REACTIV Photochromic glazen wordt uitgebreid met de nieuwste innovatie van Julbo: REACTIV Performance. Deze nieuwe technologie reageert bliksemsnel op veranderingen in de helderheid en biedt een nog breder bereik. De basiskleur (Cat. 0) maakt zelfs sportactiviteiten in het donker mogelijk, terwijl de lens zich in een paar seconden aanpast om een hoge zonbescherming (Cat. 3) en een sterke helderheid te bieden.
Ook brillen met lenzen op sterkte


Ook brillen met lenzen op sterkte
Voor de optiekmarkt heeft Julbo ook een aantal nieuwe correctie brillen, waaronder de nieuwigheden voor kinderen MIRLITON, CLOCHETTE, LINCOLN, COLUMBUS, STIRLING. Voor de volwassenen worden de BEL AIR en BEAUBOURG aan het assortiment correctie monturen toegevoegd.

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.