Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Milieuvriendelijk geproduceerde VAUDE Strathcona Pants biedt maximaal comfort

Milieuvriendelijk geproduceerde VAUDE Strathcona Pants biedt maximaal comfortDe Strathcona Pants van VAUDE is een comfortabele softshell-broek die speciaal is gemaakt om comfortabel lange wandelingen te maken. Ademend, waterafstotend, grotendeels winddicht, en sneldrogend. En als extra bonus milieuvriendelijk geproduceerd.

Voor lange trektochten heb je een comfortabele trekkingbroek nodig. Een broek zoals de VAUDE Strathcona Pants. Deze is namelijk het hele jaar door comfortabel. Warm genoeg voor de eerste kilometers in de koele ochtenduren, maar vervolgens ook met ruim voldoende ademend vermogen voor als de temperaturen stijgen. Het Windproof softshell-materiaal is bovendien voor 80% winddicht, zodat je ook goed beschermd bent tegen het weer.

Het softshell-materiaal is bovendien elastisch, wat zorgt voor dat extra comfort dat je wilt hebben tijdens het wandelen. Dat wordt nog eens vergroot door het feit dat de knieƫn van de broek zijn voorgevormd. Je handen kun je eventueel opwarmen in de twee diepen steekzakken,

Dat VAUDE het milieu erg serieus neemt mag inmiddels bekend zijn. De Strathcona Pants laat dat opnieuw zien. De broek is immers dankzij Eco Finish op een milieuvriendelijke wijze, dus zonder schadelijk fluorkoolstof (PFC) waterafstotend gemaakt. Dat is é én van de redenen waarom deze wandelbroek het eigen Green Shape label van VAUDE mag dragen.

Het Green Shape label staat door producten die voldoen aan de strenge eisen die VAUDE aan zichzelf heeft opgelegd om mens en milieu zo veel mogelijk te besparen met hun producten. De broek is dan ook op duurzame wijze geproduceerd, onder eerlijke werkomstandigheden en van zo duurzaam mogelijke producten.

De VAUDE Strathcona Pants is in veel verschillende maten verkrijgbaar, waarbij er tevens kan worden gekozen uit zowel short als long uitvoeringen, al naar gelang je lichaamslengte.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.