Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe budget-ontvangers van Garmin

Nieuwe budget-ontvangers van GarminMet de introductie van de GPS 60 en GPSMAP 60 komt Garmin opnieuw met enkele instapmodellen voor de buitensportmarkt van GPS-ontvangers.

De Garmin GPS 60 en GPSMAP 60 zijn de monochrome familieleden van de GPSMAP 60C en GPSMAP 60CS. Volledig waterbestendig en met een batterijlevensduur tot 28 uur op 2 stuks AA batterijen zijn deze twee modellen bedoeld als basismodellen voor de water- en buitensport markt. De GPS 60 is een gunstig geprijsde handheld GPS navigator waar plaatsbepaling de voornaamste eis is. Dit model beschikt over 1 MB intern geheugen dat af-fabriek is gevuld met Garmin’s World Wide City database.

De GPSMAP 60 is voorzien van een internationale basiskaart die afslag-voor-afslag routering ondersteund. Daarnaast beschikt deze GPS navigator over 24 MB intern cartografiegeheugen dat via de USB aansluiting kan worden gevuld met MapSource detailcartografie. De GPSMAP 60 is volledig compatibel met de MapSource® producten BlueChart® en City Select®. Met deze laatste cartografie kunnen afslag-voor-afslag route aanwijzingen worden verstrekt, echter ZONDER spraakinstructie.

Beide modellen zijn voorzien van een PC USB en een seriële interface aansluiting. Deze seriële aansluiting is met name bedoeld voor het verstrekken van NMEA navigatie informatie aan repeaters, plotters en stuurautomaten.

DE adviesprijs van de GPS 60 bedraagt EURO 265, die van de GPSMAP 60 EURO 440.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.