Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

FlipBelt maakt van Lowe Alpine Kulu multifunctionele rugzak en reistas

FlipBelt maakt van Lowe Alpine Kulu multifunctionele rugzak en reistasDe Kulu is een moderne hybride rugzak voor op de rug of in het bagagerek. Deze rugzak is namelijk ingesteld op de wensen van reizigers die hun rugzak niet alleen op de rug dragen, maar ook af en toe een vliegtuig of bus/trein nemen om hun reis te vervolgen.

FlipBelt technologie maakt van rugzak een reistas
De gepatenteerde FlipBelt is even vernuftig als praktisch: het is niet alleen een zeer comfortabele heupriem die helpt om je rugzak tijdens het lopen stabiel en comfortabel op je rug te houden, maar dankzij het systeem ook gemakkelijk volledig weg te werken. Zoals de naam al doet vermoeden kan de heupriem volledig worden weg geklapt en zo als het ware é én te worden met de rugzak. De bijgeleverde regenhoes doet tevens dienst als beschermhoes en flightbag en zorgt ervoor dat er geen banden of riemen ergens achter kunnen blijven haken op de bagageband.

Tim Fish, Brand Director, over de Lowe Alpine Kulu
"Starting out we had one simple objective - redefine the way people use trekking packs for backpacking and adventure travel. The Kulu range combines fifty years of experience designing trekking packs with a radical new hipbelt design. The result is a travel backpack that provides the carrying peformance of trekking pack with the functionality of traditional travel luggage."

Ventilerend rugpand
Om het draagcomfort van de rugzak op de rug te vergoten is hij voorzien van een volledig ventilerend rugpand. Een combinatie van mesh en foam met ventilatiegoten zorgt ervoor dat er optimale luchtcirculatie op de rug plaatsvindt tijdens het lopen. Uiteraard is het rugpand in hoogte verstelbaar, in dit geval dankzij een velcro-verstelsysteem.

Ook gemakkelijk in de hand te dragen
Haal je de rugzak van je rug, dan wil je hem uiteraard ook gemakkelijk kunnen dragen. Daarom heeft Lowe Alpine de Kulu uitgerust met gepolsterde handvatten aan beide zijden van de rugzak. Zo kun je hem niet alleen gemakkelijk meedragen in de rij voor de check-in balie, maar bijvoorbeeld ook heel gemakkelijk boven je hoofd in het bagagerek van de bus of trein stoppen.

Ook voor dames
De Lowe Alpine Kulu is een allround hybride rugzak en reistas voor dames als heren. De herenmodellen zijn er in de maten 65:75 en 55:65 en voor de dames zijn dat 60:70 en 50:60. Deze damesmodellen zijn te herkennen aan de ND in hun naamgeving.

Overige specificaties en adviesverkoopprijs
De Kulu van Lowe Alpine weegt tussen de 2,00 kilogram (50:60 ND) en 2,10 kilogram (65:75) en de adviesverkoopprijsvraag bedraagt EURO 189,95 of EURO 199,95, afhankelijk van het model dat je kiest. Het volume van de rugzak wordt aangegeven door de naam in aantal liters, waarbij het tweede getal staat voor het volledige volume als de rugzak op maximale grootte wordt gebruikt.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.