Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Stormproof Torch and Bottle Opener van UCO maakt gezellig kampvuur makkelijker

Stormproof Torch and Bottle Opener van UCO maakt gezellig kampvuur makkelijkerDe veelzijdige Stormproof Torch and Bottle Opener van UCO is het ideale cadeau voor stoere mannen en vrouwen die niet alleen graag een vuurtje aansteken, maar daarbij ook willen genieten van een goed glas bier. Deze zeer robuuste aansteker is namelijk voorzien van een heuse flessenopener.

Triple-jet technologie
Deze UCO Stormproof Torch & Bottle Opener is een aansteker die onder alle omstandigheden zijn werkt doet. De zeer krachtige triple-jet technologie zorgt er namelijk voor dat ook onder vochtige en zeer winderige omstandigheden het vuur aangestoken kan worden. Maar liefst drie kleine straalbranders zorgen daarvoor. De vlam is daarbij overigens in hoogte verstelbaar en zo aan te passen aan de omstandigheden.

Praktische extra features
Maar naast aansteker is deze 'tool' ook een flessenopener. In de bodem van de aansteker zit namelijk een stevige flessenopener verwerkt, waarmee je bijvoorbeeld een flesje bier bij het kampvuur zonder problemen open kunt schieten. Een stevige carabinerclip zorgt er bovendien voor dat je de aansteker altijd bij de hand hebt, want hiermee kun je hem gemakkelijk aan je broeksriem of rugzak bevestigen.

De aansteker is uiteraard navulbaar en heeft een gewicht van 95 gram.

Voor meer informatie: https://www.uco-gear.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot UCO:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.