Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Glerups hutsloffen ideaal voor in en om de berghut

Glerups hutsloffen ideaal voor in en om de berghut Met de hutsloffen van Glerups loop je zo naar buiten. Dankzij de antislipzool van natuurrubber blijven ze altijd droog en hou je goede grip. Ook binnen zijn de sloffen een weldaad voor je voeten. Ze zijn lekker warm, licht en erg comfortabel. Bovendien zijn ze zijdezacht door het bijzondere vilt dat is gemaakt van 100% wol van geselecteerde schapen uit Nieuw-Zeeland.

De pantoffels draag je het liefst met blote voeten. Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog en warm aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een aangename veerkracht. Dankzij de antislipzool van natuurrubber is het bovendien geen enkel probleem als je even naar buiten wilt om bijvoorbeeld de sterrenhemel buiten de hut wilt aanschouwen of extra hout moet pakken voor het haardvuur. Ze zijn bovendien lekker licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen in je rugzak op meerdaagse tochten om je voeten aan het eind van de dag een welverdiende rust te geven zonder direct op je sokken rond de tent te moeten banjeren.

Glerups sloffen met rubber zool zijn in Nederland en Belgiƫ verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups in diverse kleuren. Winkeladviesprijs EURO 79,95

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.glerups.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.