Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Julbo Skydome biedt onbelemmerd zicht op en off de piste

Julbo Skydome biedt onbelemmerd zicht op en off de pisteDe Skydome goggles van het Franse Julbo bieden dankzij de oversized panoramische lenzen een onbelemmerd zicht op en off de piste. De ongekend brede hoek van het zichtveld is het resultaat van een zogenaamde frameless constructie die ervoor zorgt dat niets het zicht rondom belemmert. Dat is niet alleen veiliger, maar laat je ook nog meer genieten van het uitzicht tijdens het wintersporten.

Skydome is de naam van flexibele, zeer lichte goggles met een gewicht van slechts 135 gram. Ze sluiten perfect aan op het gezicht en bieden daardoor een ongekend draaggemak. De Reactiv photochromic lens past zich direct aan de lichtomstandigheden aan, zodat je de goggles in nagenoeg alle weersomstandigheden kunt gebruiken. En het ingebouwde Air Flow ventilatiesysteem garandeert optimale ventilatie zodat, in combinatie met aan de binnenzijde aangebrachte Anti-fog coating, de vorming van condens aan de binnenzijde van deze skibril tot het absolute minimum wordt teruggebracht.

Dankzij de wijze waarom de straps op de bril is geplaatst is de Julbo Skydome compatible met alle soorten helmen. De straps is aan de binnenzijde overigens voorzien van een siliconen strips, zodat perfecte grip verzekerd is en de goggles tijdens het skiƫn of snowboarden niet van hun plek verschuiven. En waar dat bij andere goggles betekent dat ze irritant strak tegen het gezicht aan klemmen is dat bij de Skydome niet het geval dankzij het Dual Soft Foam. Door twee lagen schuim toe te passen zorgt Julbo niet alleen voor een hoger draagcomfort, maar ook voor optimale schokabsorptie. Om het af te maken er daarnaast een zeer zachte soft-touch laag materiaal aangebracht om het gevoel direct op de huid ook nog eens aangenamer te maken.

Julbo levert de Skydome in diverse kleuren en met verschillende lenzen. Afhankelijk van de omstandigheden waarin je het meest denkt te vertoeven tijdens het wintersporten kun je zo de meest geschikte lens uitkiezen. Zo is er de Zebra Photochromic die net als de Cameleon Photochromic & Polarized, het brede spectrum van klassse 2 tot 4 beslaat, of voor de minder extreme Light Red Zebra Photochromic of Snowtiger Photochromic met Glare Control die respectievelijk klasse 1 tot 3 en 2 tot 3 beslaan. Wat ze in ieder geval allemaal gemeen hebben is dat ze in een praktische bewaarbuidel worden geleverd, inclusief een lensdoekje.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.